Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Szerintem annyira azért nem, le kellett volna kopogni, azért karfeszítésnél van egy olyan pont, amikor érzed, hogy itt már nem tudsz mit csinálni, olyankor már nem kell megmutatni, hogy mennyire bírja a fájdalmat, le kell kopogni és kész. Szerintem, bár én nem vagyok szakértő, de általánosban sok évig cselgáncsoztam és akkor nyertem is meg vesztettem is versenyen karfeszítéssel, csak onnan gondolom, ráadásul nem is történt olyan gyorsan az eset, hogy ne lett volna rá ideje, szóval a szenvedő fél hibájának látom az esetet.
A másik része, hogy ugye egy valódi harcművész sportszerű, de ezekben a vegyes szabályrendszerekben azért összegyűlik mindenki, nem csak harcművészek és ilyen körülmények között nyilvánvaló, hogy nem mindenki fogja tartani magát a tisztelet és sportszerűség elveihez.
Már bocs, nem okoskodni akarok, mert itt mindenki jobban ért hozzá, csak a saját meglátásomat írtam le a konkrét ügyben.
Kérdés: van már valami infó arról, hogy ki lesz Fedor következő ellenfele? Werdum már biztos, vagy azt csak szeretnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Frame.Work - DIY laptop
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest