Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
Topikgazda
A linkelt kamerádnál 0 értékelés van, sehol nem írják, hogy milyen mobil app kezeli, illetve "csak" H264 kódolást tud...
Amúgy még emlékszem rá, hogy pár hónapja átvágtál, mikor kérted, hogy keressek neked egy xy kamerát, én rászántam az időmből jó egy órát, hogy a megfelelőt megkeressem neked, majd rendeltél egy tök mást...
code1005: mondtam én hogy Kínából kevesebb mint féláron megkapod ugyan azt, várjuk majd a tapasztalatod.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
Topikgazda
Szia.
Ezt a Besder kamerát ajánlom.
+ 3.6-os lencse, elvileg Sony szenzor
+ Icsee és xmeye app kezeli
+ H265 tömörítés
+ wifi
+ microsd
+ kétirányú hang
+ human detection (ember felismerés vagy hogyan kell ezt fordítani)Ezen a képen látszik a 18 db éjjeli infra led.
Ha van rá pénz, akkor 5MP, ha nincs akkor a 2MP is jó lehet.
Ja és a 13708-as hozzászólásomban kupont is tudsz szerezni!
Természetesen csak saját felelősségre vedd!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Imy
veterán
Azért sajnos az eyeplus applikáció sem a legjobb. Gondolom ez is valami kínai szerverrel kommunikál, vagy azon kerestűl jön a kép. Időnként nagyon belassul, és perceket is kell várni a videóra, és van amikor akkor is megakad. De van amikor pedig tökéletes. Az ilyen megoldás sajnos elég felejtős. Lehet egy NVR-en keresztűl kellene nézni a képet, csak kérdés, hogy ezek működnek-e NVR-el. (úgy hogy wifin, ne kelljen LAN-t kábelezni)
-
Imy
veterán
[link] DIGOO DG-P05 MINI kamera az eyeplus applikációval megy. Még tesztelnem kell, de az ycc365 pluss appba ha már hozzá vana dva, akkor ebbe ugyanazzal az user/pw párossal belépve látható a kamera. Hozzáadni is úgy kell mint azzal. Egyenlőre nálam folyamatos az adatfolyam (szinte) és 4G mobilinternettel is szépen működik. Még egy pár napot tesztelem szerintem.
-
h1mpi
félisten
Pont korábban írták le, hogy a távoli elérés nem egyszerű dolog. Eléggé érteni kell hozzá, még nekem sem sikerült az Annke rendszeremet rávennem, hogy kintről lássam a képet... de rajta vagyok csak elég kínai annak, aki nem hálozat, wifi, ddns guru
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest