- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
motrola #32901 üzenetére
Mint írtam, fizikailag képtelenség magasabbra helyezni. A 10 centis szigetelést elvileg igen (bár az kevés, így nincs értelme), de a vasbetont már nem bonthatom meg!
Így a csőkameráról lemondtam, helyette egy ellenállóbb dómkamera lesz: [link]
Nehéz megtervezni a felszerelést úgy, hogy még nincs a kezemben a kamera, de azt talltam ki, hogy egy derékszög alakú acél fület gyártatok, arra csavarozom rá a kamerát, majd azt 4 tiplivel rögzítem a tégla falban ott, ahol találkozik a plafonnal. Így szerintem elég stabil lesz, kitépni nem tudják, csak szétverni. De az meg időt igényel. Lefújni tudják, de az ellen nem lehet védekezni. Másrészt pedig ha egy sálat tesz az arcára, azzal is nehezíti a beazonosítását.
Úgy gondolom ennyit minimum érdemes megtenni, ha a szomszéd háznak c típusú ember a tulaja...
Nem tudom az utolsó mondatoddal mire céloztál, de ez nem a saját pénzem (ileltve 1/6-od részben igen), hanem a társasházé. Nyilván nem költhetem bármire, csak a házra, befektetni nem lehet, csak elinflálódna, így meg valamennyire növeli a biztonségunkat ez a beruházás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest