Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Ha elfogadsz egy jotanacsot, akkor igy teljesen kezdokent inkabb hanyagoljad az ilyen 5-6 ismetleseket! Jo az a 10-12 vagy inkabb tobb. Nem art hozzaszoktatni a szervezetedet az effele terheleshez
Amig nem tudod a gyakorlatokat rendesen kivitelezni, addig csak noveled a serules kockazatat az alacsony ismetlesekkel.
Alapgyakorlatok ahogy aelod is irta : Guggolas, Felhuzas, Fekvenyomas!(#132365) lorcsi: Votma
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Angel2014
addikt
Ha erre gondolsz ...sosem mellhez húzzuk sokan ott követik el a hibát...hanem mint a képen minél lejjebb az ágyékhoz ...könyök szorosan a test mellett..és próbálod a lapockát zárni hátul...
Radnix
De azért nem olyan rossz Stoni Oldalemelése
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
AsakuraDave
őstag
5x10-12? Nem vagyok profi de szerintem nem edzel elég "keményen". 5x szetteknél szerintem az 5-6ismétlés a nyerő,lehetőleg legnagyobb súllyal amivel megy. 3x szetteknél meg legyen 10-12-15ismétlés amennyi csak megy olyan súllyal amivel tudod koncentráltan csinálni nem pedig dobálod a súlyt. Mivel én 3 ritkán 4nap edzek egy héten én egy edzésen csak 2izomcsoportot edzek meg. De a tiéd kicsit összevisszának tűnik bár lehet én látom magam elött rosszul amit leírtál.(én hát mellé nem nagyon edzenék más izmot vállon kívűl elég nagy izomzat az a hát azt rendesen megkell edzeni és utána más izomzatra nem tudsz annyira keményen edzeni vagy ha edzel is főleg egy másik nagy izomcsoportot mint a láb vagy mell az szerintem nem a legoptimálisabb persze 2nap edzéssel 2nagy izomcsoport úgy is egy napra fog esni[bár a mellet lehet csak én tartom nagyobb izomcsoportnak]) Lehúzáshoz csak annyit hogy szerintem ne nyak mögé hanem elől melkasra húzd le,a váll izületeid majd megköszönik(főleg nagyobb súlyoknál). Tricepszre egykezes helyett inkább koponyatöröznék,bár azt az emberek 80%a szarul csinálja Szóval inkább a kérdés az hogy hogyan csinálod a feladatokat nem pedig hogy mit. A 30perces aerob lötyögések meg szerintem full feleslegesek,nem fogsz azzal zsírt égetni :/ Hasazás úgy szint én kondiba utálok,inkább kint a szabadba egy "gyúros parkba" meg otthon meglehet őket edzeni főleg ha még "kezdő" a hasizmod. Főleg ez a lábfelhúzás az a gyakorlat amit úgy szint az emberek 80% szarul csinál és nem az alsóhasizmodat edzed hanem a "hip flexorodat".
DE ezek csak az én véleményeim lehet hogy rosszul gondolom[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest