Aktív témák
-
cerkarobi
csendes tag
válasz adequate_cou #5864 üzenetére
És mellékelj hozzá egy születési anyakönyvi kivonatot, hogy elmúltál 9-éves. Képes felnőtt ember módjára cselekedni. A proteint nem megzabálja, hanem visszaküldi a címzettnek ha gondja van vele.
-
harry
veterán
válasz cerkarobi #5951 üzenetére
Semmi értelmét nem látnám visszaküldeni.
1, a postát én álljam? nehogy már. ha esetleg utánvéttel adnám fel, amiben benne van a postaköltség és a protein ára, akkor úgy rendben.
2, ők vagy kidobnák, vagy megennék, vagy 'átszitázva' újracsomagolják. előbbi nem jó, utóbbi sem igazán, a középsőben meg nem igazán lennék biztos.Ha helyi boltból vettem volna (pl. BBShop, futárral kérem, de vissza tudom vinni itt bp-en a boltba), akkor én visszavittem volna, hogy ez így nem jó. De a postázás miatt szerintem ez így macerás, egyszerűen nem lett volna értelme visszaküldeni - hacsak nem a korábban vázolt utánvétes megoldást alkalmazzuk, na de akkor is, neked kell újracsomagolni (akkor meg máris nem szakadt - hisz szakadtan te csak nem adod fel), postára járni, meg szórakozni vele, ami megint csak nem járja...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz Pubszon #5865 üzenetére
Versenyzők, főleg versenyidőszakban izolátumot esznek. Az izolátum és a koncentrátum között elég nagy különbségek vannak. Sőt az izolátum és izolátum között is. A legjobb megoldás gyors felszívódású esetén (konc.izolát.hidrat.) Lassú felszívódásúnál szója izolát, vagy kazeinát.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz FuckeR19 #5882 üzenetére
Baromian kíváncsi lennék, ha M.o.-on lehetne kapni a myprotein protkókat, az itteni fórumozók közül hányan vennének belőle. Szerintem jönne egy újabb tag, kitalálna egy újabb elefántcsontparti kurva, olcsót, amit lovasszekérrel ingyen idehozható , és mindenkinek az kellene
[ Szerkesztve ]
-
cerkarobi
csendes tag
válasz macikos #5888 üzenetére
Hát bizony Aleksey nem "kispista" Ki hinné hogy PEAK termékeket is (!!!) eszik. Hogy miket is, [olvasd csak] a cerkarobi féle whey fusion
[ Szerkesztve ]
-
cerkarobi
csendes tag
válasz adequate_cou #5891 üzenetére
Basszus Románia nem uniós tag? Szerinted ha a németbe, angliába vinnének román termékeket, és baj lenne velük, akkor nem lenne viszhang? Pont egy olyan eus piacon, ahol olyan nagy a konkurencia harc, hogy a szar termékkel nem lehet bejutni?
3, olyan, idehaza agyon reklámozott, amerikai cuccosról olvastam, (nevet direktben nem írok) akik közül az egyiknek a proteinjét tavaly szlovákiában vizsgáltatták be, és óriásit bukott, mert fele nem volt benne aminek lennie kellene, a másik amcsival most van baj német honban, 70%-ban van csak benne ami a dobozon van. Nem kell lefikázni sem a MuscleBear-t, sem a Redis-t. Rerdisnek a Prot Whey r 2000g-os whey protkója, simán megállja a helyét a hazai alacsony kategóriás, koncet. között.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #5952 üzenetére
koksz, kox, cox, szteroid, cucc
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Coyot
őstag
-
kovsol
titán
válasz God Vazzeg #5971 üzenetére
az eredeti jobb szerintem, mert én nagyon bírom a csaj hangját abba főleg amikor megnyalja a lovat
ez is jó szerintem, és tök bírom ahogy a kacsa húzza a csávó agyát, főleg a végén [link][ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Bibby
addikt
-
LOTR
addikt
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Coyot
őstag
Mostmár elég a patkánykodásból, nem elég itten cerkarobi képeit bámulni, még zsibabsztóval is teleszarjátok a topicot
Má' nem
-
kovsol
titán
[link] erről valakinek tapasztalat ? öcsémnek van törzsvásárlóija náluk így 8k lenne egy ilyen adag és két utcányira van a bolt így szállítás sincs (nem ez a websop hanem valami BioTechUSA bolt)
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz FuckeR19 #5985 üzenetére
most jött öcsém onnan ő mondta az előbb, hogy 9999 Ft -10% kedvezmény (a kaposvári bolt, hogy máshol mennyi nem tudom) jah most esett le így 9k lenne akkor már nem is tetszik annyira na megnézem azt a kártyát hány % is akkor az a kedvezmény
[ Szerkesztve ]
-
zalika
tag
Helosztok
Volna egy kerdesem:
Eloszoris 16 eves vagyok,1.80 magas 72 kilos.
Kb. 2 honapja kezdtem el komolyabban edzeni,mostmar minden nap 1.5 orat gyurok,ugy hogy a vegere egy csepp erom sem marad.Eleg szepen fejlodnek az izmaim es az eronovekedes sem maradt el
Ez mind szep es jo csakhogy sok helyen olvastam hogy a sulyozasnak van egy par karos hatasa mint pl:magassagbeli csokes,serv esetleg a fejlodes leallasa... foleg fiatal korban, tehat azt szeretnem tudni hogy velem is megtortenhetnek-e a fentebb leirtak a koran kezdett sulyozas miatt??[ Szerkesztve ]
- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
BÁ Nutrition
addikt
-sérv az nem annyira korfüggő, ha 300 kilót emelgetnék nekem is lehetne akár most is
-a magasságod sem fog csökkenni, ez biztos ill a magasságod növekedése se függ össze az edzéssel. max ha komolyan elkezdel kokszolni
-minden nap semmiképp ne edzzél, főleg ne 1,5 órát, egy izomcsoportra elég heti 1 edzés
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
zalika
tag
Jajj a krumplis zsak nem problema mivelhogy videki letemre nyaron nem egyet viszek be a hazba
Jah es a kajaval kapcsolatban eleg-e ha csak annyiszor kajalok naponta ahnyszor megehezek,vagy gyurni kell rendesen lefele a krumplit napi 5-6 szor??
- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
-
[Vazz]
tag
Figyelem, figyelem otthongyúúúróóóók. Vágattam magamnak tárcsákat, és kicsit több lett mint amit kértem, mert "így adta ki az anyag". Ezért ha valakit érdekel van két darab 17kg tárcsám eladó, 32mm-es furattal, 2,5cm-es lemezből van vágva, semmi extra, nincs festve nincs gumizva nincs rajta svárcenegger felirat de legalább nehéz. Ha érdekel valakit olcsóba megszámítom.
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
zalika
tag
Unalom szoba sem johet esetleg ha valami bajom lessz a mindennapos edzesbol.
Es bicepsznek eleg ha egy 12 kilos egykezessel csinalok napi 7x10-et es egy 20 kilos ketkezessel 20x4 et??
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest