Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Mellesleg a vitamint mért este veszed be?? Én azt mindig az első kajával beküldöm, elvégre a nap folyamán kell ,hogy "működjön".
Max a ca-mg-t veszem be délután.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Myki19
aktív tag
Köszönöm mindenkitől,a kedves szavakat remélem lesz erőm véghez vinni a céljaim,és rengeteget kell még javítanom a csutka lábaimon,meg felhozni az egyéb elmaradotságokat,egyszóval van munka bőven.amugy 91kg vagyok azon a képen,lenne valami lábam azért biztos nem ennyi lenne,na mind1.Edzeni 8 éve kezdtem,de voltak megszakítások,most pl agusztus óta edzek megint előtte volt 5 hónap szünet szívizomgyulladás miatt:S
Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?
-
Tomics
addikt
sokat zabáltam és nem nagyon edzettem mostanában és ez most jött ki
hasam meg az úszógumi a gáz máshol nem nézek ki kövérnek fejemen se. azt mondták cukorbetegre hajlamos emberek néznek ki így . kb mint egy felcsatolható öv. hajolgatásnál majd kijön a belem. egy 20ast mindenképpen le akarok dobni.. bal térdem rohadtul fáj hetek óta hiába pihentetem, fáslizom. derekam is.
kiegek vitaminok, fehérje, glutamin, bcaa. majd ha lassul a fogyás jöhet valami zsírégető+zöldtea.PH! addikt since 2004
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #6960 üzenetére
nekem is az kezd el utoljára fogyni ez azt jelenti, hogy mind a ketten ugyanúgy elvagyunk b@szva
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
LOTR
addikt
-
Atomgeszi
veterán
válasz God Vazzeg #6964 üzenetére
Én a régi görög nyaralásos képeket néztem. Hát mondom így kimertem menni a strandra.
Amúgy megy a kreatin kúra, peak kreatinnal ami volt akcióba sárgán 2,5k-ért fél kiló.
Forró teába teszem azzal jól oldódik, viszont a doboznak keskeny az a betöltő része azt ha már nincs benne sok akkor nem fér be a kezem. De bejött...nem hajt és hozza is az erőt.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
LOTR
addikt
válasz Apophis #6968 üzenetére
persze, miért ne lehetne
szerintem ők is arról beszélnekde én akkor is leírom újra, hgy ez a forró teás módszer egyáltalán nem számít annyit, csak kicsit könnyebben oldódik, és simán a fehérjébe szoktam tenni, ott is teljesen jól fel szokott oldódni (aminostaros és a dymatize), kivéve a scitecest, de olyat többet úgysem veszek
One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #6970 üzenetére
azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy én amikor kreatinoztam, akkor nem volt feltöltés, hanem egy teáskanálnyit kb 5g (max 10) bele a fehérjébe, aztán akkor 3-4 hónapig úgy ittam, tehát nem tudom, hogy az ilyen 10-15-20 g-nyi kreatin hogy oldódik
One Ring to rule them all
-
Woodslave
félisten
Illés blog pont erről szólt, hogy forrásban lévő vízbe rakták a kreatint és azt öntötték a cukros vízhez. mondjuk nekem rémlik vmi hogy a forró víz nem tesz jót neki, de lehet nem jól emlékszem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
adequate_cou
senior tag
Pateszok, végletesek vagytok, langyosba kell rakni azt jónapot.
-
God Vazzeg
veterán
válasz adequate_cou #6976 üzenetére
Ja. Mondjuk én forróba is belerakom, nem vettem észre hogy bármi baja lenne
-
harry
veterán
válasz God Vazzeg #6977 üzenetére
Hát, még jó hogy nem nézett ki reklamálni, hogy 'juj meleg'
Majd pár hét múlva nekiesek én is.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #6979 üzenetére
akkor vigyázz az új intelligens kreatinokkal
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
student
őstag
tejpor hun a wpi-nek tudja valaki mennyibe kerül kilója?
-
student
őstag
válasz adequate_cou #6985 üzenetére
ijj
akko marad a gagyi wpc -
FuckeR19
senior tag
Ha már kreatin a téma.
Felszívódás szempontjából mind1 hogy feloldódott-e a vízben vagy sem?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Atomgeszi
veterán
válasz FuckeR19 #6987 üzenetére
Épp az a lényege, hogy feloldódjon. Máskülönben belesüthetnéd a palacsintába és úgy is ehetnéd.
Én este szoktam megfőzni a teát aztán kitöltöm a kis kreatinos üvegekbe és reggelig hagyom a picsába. Nemá , hogy addig baja legyen." Az anyag nem vész el, csak átalakul-jelenesetben feloldódik"
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
FuckeR19
senior tag
válasz Atomgeszi #6988 üzenetére
Eddig reggelente meleg vízben oldottam fel, de már nem bírom elviselni az ízét és így már a reggeli fehérje/zabba keverem. Így viszont nem hinném hogy a tökéletes oldódás +lenne.
Ha én este bedobom a meleg vízbe reggelre kicsapódik belőle a kreatin.hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
harry
veterán
Na már megint a sok kisasszony Pohár löttyben feloldani, meginni, hova kell ezt bonyolítani... :-P
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
LOTR
addikt
válasz FuckeR19 #6989 üzenetére
higyjétek már el, hogy marhára nem ezen mfog múlni úgysem
én próbáltam meleg vízbe is tenni (teát csak azért nem fogok főzni), aztán rájöttem, hogy feleslegees ilyen apró-cseprő dolgokon agyalni
egy teáskanálniyt beleteszek 3 deci vízbe, feloldom, rá a fehérjeport (vagy ha viszem a fehérjét a sékerben, akkor abba teszem bele a kreatint) aztán összeráz és megiszom
felszívódni meg úgyis fel fog aztán kész (ezzel a módszerrel is érezhető volt a hatása, nem nőttem meg tőle, nem jött fel 20kiló sem, de érezhetően jobban mentek az edzések)
remélhetőleg következő héten folyatom is a dolgotOne Ring to rule them all
-
adequate_cou
senior tag
válasz God Vazzeg #6993 üzenetére
Nem az a lényeg, nem érted?
on: Nem tudom a kreatin honnan szívódik fel, de gyanítom vegyesen gyomorból és vékonybélből, és ott a savas környezetben szerintem untig van ideje feloldódni, szóval bele kell tenni szobahőmérsékletű vízbe, összerázni azt meginni.
Na megnéztem gyomor nem jó neki, akkor meg főleg, meginni azt a többit a természet intézi, ha bekapod kiskanállal és ráiszol is elég.
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz adequate_cou #6995 üzenetére
Tényleg? Fejtsd már ki légyszíves hol nézted meg. Szakértő válaszolban?
God: ezt most buktad
Ez annyira tipikus: leírja az ember, belinkeli mellé a laborméréseket, de szajkózzák továbbra is az igazukat
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz adequate_cou #6998 üzenetére
Na megnéztem gyomor nem jó neki, akkor meg főleg, meginni azt a többit a természet intézi, ha bekapod kiskanállal és ráiszol is elég.
Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs