- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladopapa72
csendes tag
Sziasztok ha valakit érdekelne Lego keressen nyugodtan
Köszönöm -
PociAti
őstag
És létezik erre a pohár mizériára normális megoldás?
Azt az időt nem sírom vissza, amikor majálison Kiskúton még üveges sört árultak, ennek köszönhetően üvegből lehetett itatni az állatkertben a majmokat, szamarakat. Gyerekkoromban beégett ez a jelenet.
Meg amikor nem tetszett valakinek az, amit a színpadon zajlott, akkor nem műanyag poharas sört dobtak fel a színpadra, hanem üvegeset. -
kuntics
aktív tag
Radó szigeten is 1900 egy dobozos vaskakas sör az egyik bódéban. 0,33 deci sörről van szó, főzdénél véve 1000 alatt van simán. Majdnem vissza is adtam ilyen árért. Elhiszem, hogy helypénz meg ilyenek, de közel 3x-os ár kicsit sok.
-
Dryman
őstag
Évek óta visszatérő eszközöm Kapolcsra a pohár.... [link]
A művészetek völgyében kb 3 éve már ez van.... anno megvettem 500-ért, most leadhatnám 800-ért..micsoda biznisz!
minden évben ugyanaz a minta van a poháron, se egy évszám, se egy megkülönböztető jelölés.... -
Diák66
őstag
-
envagyok
veterán
válasz
ladopapa72 #38887 üzenetére
Túl korrekt vagyok én polgármesternek.
Hamar kidobna a rendszer. -
szaki04
senior tag
10 másodperces eltéréssel, két különböző számról hívott egy banki csaló. Kovács Attilaként mutatkozott be, mondtam neki hogy rakjuk le mert egy csaló. Erre egy másik számról is felhív a marhája!
-
-
Coyot
őstag
válasz
envagyok #38881 üzenetére
Mondjuk arra azért kíváncsi leszek van-e akkora fogyaték a győriekben hogy megint beválasztanak egy borkait vagy ezt a papagályos fazont.
Bár végülis borkait megválasztottták miután kiderült hogy egyébként kurvázni jár az adriára abból a lóvéból amit győrtől lopott, szóval sok bizodalmam nincsNemrég a festő ecsetelte nekem (höhö szóvicc), hogy a borkai mennyival jobb volt mert most a dézsi leveszi a 40-50%okat magának és nekik mennyivel nehezebb, a borkai legalább csak 10-et vett el, és az jobb volt jöjjön vissza. Fel sem merül bazmeg hogy mi lenne ha addig rugnánk őket míg nem lopnak áááááááá
-
-
cortez25
senior tag
Sziasztok! Am3+ lapot keresek ami kezel 8 magos procikat. Ha lenne valakinél. Köszi.
-
envagyok
veterán
válasz
Dorien #38878 üzenetére
Szerintem műanyag, de nem fogdoztam meg.
Mert bornapokon megértem, hogy a színvonalba nem fér bele a műanyagpohár, igaz ott se kellene az emberre erőltetni, hogy vegye meg, bár ha jól emlékszem, le lehetett volna adni.
Igaz oda se megyek már, deci borokért nem vagyok hajlandó 1000ft-okat adni. Azért a ×10 ár, mert "fesztivál" van durva rablás.
Igazából a problémám nekem az volt, hogy az árlistában ott volt, hogy sör x Ft, sehol nem volt írva, hogy csak pohárvétel után lehet meginni, ezért mondtam csapolás után, mikor a csaj mondta plusz majdnem egy ezres, hogy kenjék a hajukra.
Dodzsem is 2000ft, szerencsére volt ismerős, aki adott pár zsetint ingyen.
És ez részben a városvezetés pofátlansága miatt van, mert eszméletlen sápokat kérnek, bár a szentlélek tér nem a belváros, plusz a kereskedő is beáll a sorba.
Aztán így lesz a kb 400ft/L értékű csapolt sörből 3600Ft, meg az 50Ft-os pohárból 900ft.Viszont furcsa, hogy máshol, például Zalaegerszegen minden pont fele, vagy kevesebb. Ott 500-1000Ft a Dodgem, pohárvétel nélkül lehet egy sört inni 500-900Ft-ért.
Na ezért kezdem én nem szeretni Győrt.
Itt születtem, itt és a szomszéd faluban éltem mindig, de már kezdem úgy érezni, menni kellene.
Leginkább külföldre. -
envagyok
veterán
Pfúú ez a bucsu de durva.
Szerencsére péntek szombat kimaradt, így nem volt meg, csak hallottam az exgóré seggnyalásáról.
De ma rámerőltették elmentem.
Veszek a gyereknek egy jegesteát, 900ft, hmm oké, magamnak egy meggysört 1800ft-ért, aztán mikor kimérték, kitalálták, hogy 900ft még a pohár, de vigyázzak rá, mert később még tudom használni.
Hamar elmondtam, mit csináljanak a meggysörükkel, ha már nem szóltak előre.
Hajtó Petike és a kus bagázsa egyre gusztustalanabb.
Na mind1, így jártak. -
tupacamaru
veterán
Hátha valakit érdekel esetleg: TL-WDR4300 router 5000 jó magyar forint.
-
-
BaKeSZ87
őstag
Sziasztok! Van egy eladó 256-os Oculus Quest 2 VR szemüvegem, érdekel valakit? Értelmes hardware-t beszámítok. [link]
-
Joker88
őstag
válasz
golya32 #38870 üzenetére
nah,aztán sikerült pontosabb infót kapni ..
WizzAir kadétprogamjában résztvevő pilóták az elmúlt napokban többször is gyakorolták és gyakorolni fogják, a megközelítést és leszállást (landing-training)
Csak azt volt a furi,hogy Flightradar szerint "Brand new, vagy 1-2 éves" A321 géppel teszik ezt -
PociAti
őstag
válasz
Balinov #38865 üzenetére
A fotokioskos nyomtatók szintjét nem nehéz megugrani, mivel a leggyengébb minőséget ők képviselik. Jellemzően Citizen gépek, hőszublimációs eljárással dolgoznak (Dye sublimation thermal system with overcoat), talán csak három színnel dolgoznak (CMY), nem is négy. A dinamika tartományuk elég rossz és legfeljebb 600 dpi-ben nyomtatnak, míg a belépő szintű tintás nyomtatók is hozzák a 5760 x 1440 dpi-t-
Fotó nyomtatására a színes lézerek sem alkalmasak, és magánszemlyként csak annak éri meg, aki annyira keveset nyomtat, hogy nem kell tonert venni bele, mert egy készlet ára a gép árával vetekszik.
Tintatartályos nyomtatók közül a piezo fejjel rendelkező nyomtatók a tartósak: Epson és a Brother. Minőségre az Epson jobb, és a legtöbb papírhoz normálisan be lehet kalibrálnia nyomtatót, míg a Brother csak a saját papírjára nyomtat szépen, de az elég drága. Brother legnagyobb (és szinte egyetlen előnye) az automatikus fejtisztítás. Heti egyszer kifújja a fejből a festéket, így gyakorlatilag soha nem fog beszáradni. Viszont mondjuk a szkennere borzalmas, fotók szkennelésére gyakorlatilag alkalmatlan. Emiatt arra külön gépet tartok fenn.
És akkor még a Canon PIXMA G sorozatot célszerű megemlíteni. Olcsóbbak a fenti típusoknál, cserébe nem annyira tartósak (fej technológiájából kiindulva), de szépen nyomtatnak, és talán 4-6 évig ezek is bírják.
-
zsigee
aktív tag
válasz
tserrof77 #38863 üzenetére
Nem szeretnék tintasugarast. Nem nyomtatók minden héten, viszont, ha kell, akkor legyen.
Jelenleg van egy HP 1006-osom, de néha kellene a színes. Illetve a scannelés is fontos, azt most Canon mp 140-nél oldom meg, de macerás nagyon... Gondoltam beszélek hozzáértőkkel. 😉
Hajlandó vagyok egy "komolyabb" összeget most áldozni erre, és évekig nem kell foglalkoznom vele. Illetve tudom, egy toner drágább lehet, mint a tintapatron, de tovább tart.
@golya, megnézem amit küldtél, még nem volt rá időm. @ladopapa, nem találtam ilyen felhasználó nevet. -
Balinov
titán
válasz
okiDoki #38864 üzenetére
Xps5100et vettem otthonra a kovid elején, Doki, utángyártott patron 502xlbol sztem 10-14
szettet elnyomtam de teljesen korrekt a nyomat még ma is.
Olcsó amazonos fotopapirra nyomtattam 3 hete a kutyautlevelbe képet, meg nem mondod, hogy nem legalább ilyen fotó kioszkos minőség
-
Balinov
titán
Na sracok, kis feedback a hevizi szlavszamlalorol. 2 nap alatt lattam 1 azaz 1 darab orosz rendszamu kocsit es 2db ukran rendszamut. Tonal ill varoskozpontban alig hallottam ukran vagy orosz beszedet, lengyelt viszont sokkal tobbet. Azok viszont legalabb jofejek
Szallasadonkat is kerdeztem, azt mondja azokon a RU/UKR nepeken kivul, akiknek ott van ingatlanja szinte alig vannak a korabbi, haboru elotti evekhez kepest.
Ir rendszamu autot a 2.5het alatt rajtunk kivul nem lattunk, angolt is csak parat. Parkolas nem iszonyat draga, szokasos lefolyo melletti parkoloban 300ft/ora volt a parkolas, igaz, automata csak KP-t fogad el, ami mondjuk kicsit fura. Belepo elfogadhato aron volt. Oldalso bejaratnal viszont a 2 napbol a 2 penztaros eleg proszto volt, az nem nagyon tetszett
Gyori termalban nem voltam, kiccsalad elment, de Vera szerint nem egy nagy szam a "regi" termalhoz kepest. Buk-on is voltunk, az viszont sztem fasza, hatalmas terulet (16k lepes volt meg aznap, pedig csak a furdoben kolbaszoltunk) franko medencek, normalis kijelolt dohanyzohelyek es a kaja arak is rendben voltak.
Aszofoi halsuto a 71-es mellett meg rulez!, 2x ettunk ott a 7vege ota, imadom a helyet
B
-
golya32
senior tag
Van egy félprofi [link] fényképezőm, ha érdekel valakit akkor el is cserélném.
Volt egy elképzelésem, hogy ezek a gépek jobbak mint az Iphone fényképezője, de ez csak extrém, esetekben igaz, pl makro fotózás. -
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #38857 üzenetére
Mester úton szintén van egy hasonló mosoda. Ágyneműre és nagyobb méretű cuccokra ideális. Vagy amikor nyaralás után nincs kedve az embernek fél napon át etetni a mosógépet ruhákkal.
Csak sajnos többektől is hallottam, hogy ilyen mosodába kizárólag a háziállatuk cuccait viszik (mert azokat a mocskos pokrócokat be nem tennék a saját mosógépükbe). Pedig előírás / kérés van erre vonatkozóan, de önkiszolgáló gépeknél ezt nem tudják ellenőrizni.
Az általad említettnek a z öblítője egész jó. Korábban belga gyártmány volt, ami fokozatosan engedi ki magából az illatokat. -
zsigee
aktív tag
Köszönöm!
Új termékekkel foglalkozik, vagy használt? -
Joker88
őstag
Na, ma rávettem magam és időm is volt, meglátogattam 1 paplannal és 2 párnával a mosodát a Gerence úton.. (bubbl** , a reklám miatt csillagoztam ki
) valami tutifrankó hely.. alig több mint négyezer forintért,korrekten tiszta lett a cucc.. félévente, kibírható. egy órás mutatvány, közbe el is mehetsz nem kell ott lenni állandóan, de maradhatsz is,mert belső tér, ha kinn esik az eső akkor sincs gond.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok!
Főleg boltosokat kérdezem, de bármilyen lehetőség szóba jöhet!
Tehát, színes lézer nyomtatót szeretnék vásárolni, saját célra. Jó lenne, ha tudna scannelni is, ezt úgy tudom multifunkciósnak hívják. Valamint az ehhez szükséges toner ára sem mellékes. Otthoni használatra kellene.
Mit ajánlotok, melyik lenne erre megfelelő.
Köszönöm, ha tudtok segíteni!
Sziasztok! -
okiDoki
aktív tag
Ha már így szóba került, nem tudjátok, lehet Győrben valahol kapni lekváros hájas tésztát?
Azt a régi, hagyományosat… -
szaki04
senior tag
válasz
kovacsroli #38835 üzenetére
Itt laksz a Lovas utcába? Én meg a Korabi pékség mellett.
-
Joker88
őstag
Akit esetleg érdekel, nálam is volt szekrényürítés , szobafestés miatt
[link]
Telefonra talán lesz vevő, érdeklődött egy tag. A többi szabad.. -
tupacamaru
veterán
Írtam pü-t mindenkinek.
-
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #38835 üzenetére
Ez benzines vagy dízel?
-
tserrof77
őstag
válasz
tupacamaru #38833 üzenetére
Én a két usb3-as kártyára tartanék igényt, írok PÜ-t
-
kovacsroli
senior tag
Akciós a verda
Topiklakóknak további %SALE% -
envagyok
veterán
válasz
tupacamaru #38833 üzenetére
A dom 32MB és a sata-pcmcia átalakító érdekel engem.
-
tupacamaru
veterán
Lenne pár dolog ami már nem kell, ha valakinek kell belőle valami és eljön érte, akkor viheti.
L293D motor control shield
Hát ezen nem sok látszik. Három 80mm-es ventit lehet összerakni vele és befogatni a házba. Ebből 2 db van.
Két USB 3-as bővítőkártya, a bal alsó egy PCIe-riser, azt nem adom oda.
Vegyes cuccok, szerintem látni hogy mik ezek. -
Diák66
őstag
válasz
sladka_pani #38829 üzenetére
Nekem végülis mindegy, ha gázos lesz, az épület felső szintjén van klímám. Az is tud fűteni. A vegyestüzelésű mellett használtam is. A melegvízre meg majd vissza lesz kapcsolva max. a villanybojler.
-
Coyot
őstag
Szanálom a szekrényt és a régi irodámat!
Itt lehet keresgélni ha valakinek kell valami esetleg. -
Viperator
őstag
Használt autó vásárlás esetén hova érdemes vinni vizsgáltatni előtte? (nem horror áron)
Előre is köszönöm a választ! -
Diák66
őstag
válasz
sladka_pani #38817 üzenetére
Ilyen vacak ez a kazán típus? Szüleimnél és kishúgomnál is most vezetik be a gázt, pont ez a típus lesz. 24-es és 28-as. Én gagyinak néztem, de legalább egyszerű. Magamnak biztosan nem vettem volna.
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #38814 üzenetére
Tipp:
Papp István (ha még űzi az ipart - rég hívtam)
20/956-9717 -
erdey_a
addikt
válasz
én a népogáz gázszervizt ajánlom. eddig az egyetlen gázos cég az elmúlt 20 évben, aki tisztességes munkát végez. http://nepogaz.hu/
btw ajánlom az mvm-nél megköthető sos gázőrzők \ gázőrzők plusz biztosítást. egyrészt 4 órán belül küldenek szerelőt, 300 ezerig ingyen javítanak, másrészt az éves díj kábé annyi, amennyit egy normál éves karbantartásért elkér egy random szaki és ez is benne van az árban évente egyszer.
-
tserrof77
őstag
válasz
Horváth Ferenc, Győrzámoly, de sejtésem szerint kb 1 hónapra előre be van táblázva
-
golya32
senior tag
válasz
Hát, olyat tudok aki normális, meg olyat is aki gázszerelő, de a 2-öt összerakva még nem találkoztam.
Milyen típusú kazánod van? -
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
NORMÁLIS gázkazán szerelőt esetleg valaki? Sejtem mi a hiba, egy háromutú szelepet kéne cserélni, de inkább csinálja gázos... -
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek 4tb hdd eladó nincs? Bolt is jó, új is használt is...
köszi!
-
Viperator
őstag
Győrben hol lehet kapni tolóablakot? (fel le lehet tolni, nyíló bukó helyébe, helyhiány miatt)
-
Diák66
őstag
Ha valakinek mérlegelnie támad: [xiaomi_mi_body_composition_scale_2]
-
Viperator
őstag
Tudtok ajánlani vízszerelőt tűrhető árral? (Radiátort levenni és máshova tenni, Kádár ház, gázkazános)
Előre is köszönöm! -
-
Diák66
őstag
Még mindig eladó, de az ár lejjebb nem fog menni. Ha valakinek kell, érdeklődjön.
[Oneplus 8T]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest