Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Köszönöm a hasznos infókat, átgondolom, lehet nem éri meg azon a 10e fukarkodni végül is folyamatosan lenne használva.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
#46763rbalint88 & #46764Qru & #46765szimi57
Köszönöm az infót. Olvasgattam a topikot és a Nexen 4 Seasonról is jókat írtak, ez mennyire vállalható az én használatomra? Van 3-4e/db különbség a Vredesteinhez QuaTrachoz képest. Nem akarok spórolni a gumin, ha azt mondjátok, ennyivel jobb is a VQ.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Segítséget kérnék gumiválasztásban. Van egy 2007 évj Toyota Corolla Versonk 1.6 benzines. Erre szeretnék nyári vagy négyévszakos gumit venni, még nem döntöttem el, hogy melyik is legyen ebben kérném a segítségeteket. 16" 205/55/R16 a mérete. Főleg városban használjuk nagy ritkán nagyszülők kb 100km. Miden nap megyünk vele, télen is és nyáron suli, gyerekeket visszük ovi, bölcsi, később majd suliba. Kb 10-15e km teszünk bele évente. Erre a használatra mit lenne érdemes venni? Nyári vagy négyévszakos? Én hajlok a négyévszakos gumi felé ,de mindenhonnan mást hallok, nem tudom...Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Használtan találtam egy Conti 205/55/R16 méretű gumit 40e -ért, kevesett futott, jó állapotú, Német országi talán 2016 -os évj. mondott. Azt mondja a fickó, hogy volt benne egy pici apró szeg, de Ő kivette csak elmondta a korrektség miatt. Ezzel még így érdemes foglalkozni? Nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Köszi a segítséget. Még egyet kérdeznék. A manual szerint 91V kerék kell rá viszont mindenhol csak 91H, 94H vagy 94V van. Jó lehet a 91H is? Ez csak súly szempontjából lehet érdekes vagy van valami más is ami miatt érdemesebb azt a pár ezret még rááldozni?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Szeretnék rendelni gumikat a kocsira, ami egy 2007.12 havi Toyota Corolla Verso (5 személyes). Na most gyári adat szerint 205/55/R16 és 215/50/R17 mehet rá. Most az előbbi van nyáriban rajta, de max egy szezont még kibír. Én hajlok a négyévszakos felé, költéshatékonyság miatt. Visszaolvasva van kb 5 fajta amit ilyenkor ajánlani szoktatok: Barum, Allnac, Vredestein, Nexen, Kleber (pontos típusok a topikon belül). Ezek közül bármelyik jó lehet vagy van ami vmi miatt ajánlottabb? Illetve váltóméreten gondolkozok még, hogy van -e értelme 195/55(60)/R16 méretben, mert ez már drágább viszont, annyit meg lehet nem ér.Ui: Ja és a legfontosabb, honnan tudom, hogy friss gumikat fognak küldeni? Előtte rá kell kérdezni, nehogy vmi 3éve raktárban porosodót küldjenek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest