Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Disney+
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
A Michelin vagy a Kleber a jobb? Csak Magyarországon használom a kocsit télen is. Nincs sielés és nagy hó. Akkor inkább a nyáriasabb kellene? Elmennek ezek öreguras vezetéssel 4-5 évet vagyis 70-80 ezer km-t?
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Köszönöm szépen nektek.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Sziasztok! Miért van az hogy közületek ilyen sokan lehúzzák a 4 évszakos gumit? Ha annyira nem jó akkor miért gyártanak ilyet? Évi 16 ezer km-t megyek főleg városban és nekem jó lett volna. Ennyi évi km után 5 évet csak kibírt volna. Viszont csak van olyan 4 évszakos gumi ami mégha drága is de elfogadható? 185/65/15 kellene mert ez a picassó gyári mérete. Tud valaki ajánlani egy bizonyos típust ami elfogadható a közúton és nem kapom azt hogy veszélyeztetem az embertársaim? Köszi.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz BigBlackDog #27196 üzenetére
A gyári 185/65/15.
Én most 195/65/15-ös gumival járok.MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Picassóm van. 15-ös méretben kellene. Mennyi lenne a 4db 4 évszakos gumi ára? Ami nektek bevált már.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz lacos001 #27160 üzenetére
Nem vagyok veszélyes a migránsokra.
Osszátok itt az észt úgy hogy leugatjátok azt aki itt él ebben a szegény országban szerény bérért és nem él olyan jól mint ti. Azért van olyan sok autón rossz gumi mert nincs pénzük az embereknek. Nálam nem ez a helyzet csak más dolog miatt nem lett lecserélve. Leírtam hogy nem járok ezzel a kocsival.[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Fennt hagytam nyáron is a téli gumim. Semmi gondom vele csak most az autószerelőm azt mondta hogy szálkásodik. Ez mit jelent? Mert 2 éves gumik jó a mintázat viszont kicsi hangja lett. Ettől a szálkásodástól lehet járni vele? Mi a rosszabb ha mindig téli gumival járok vagy mindig nyárival?MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz Satan_Claus #12566 üzenetére
Akkor 4 évszakos a gumi csak téli mintás? Ausztrál gumi.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Az M+S jelzés mit jelent a gumin? Hópehely is van rajta. Az M+S nem a négy évszakos gumi jelzése?
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
an valakinek tapasztalata erről az új 4 évszakos Michelin gumiról? Megéri megvenni? Most 80 körül meg lehet a négyet. Évi 10 ezret fizetek a téli-nyári kerék őrzésért és cseréért. Évi 5-6 ezer km--nél lehet hogy 6-7 évig is bírná. 60 ezer a közepes minőségű téligumi. Viszont a kimondott téligumi nyáron a 40 fokban nem tudom hogyan viselkedne. Sokat megyek városban. Ezt az új "csodagumit" ajánlották.
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest