Hirdetés
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz animatrix11 #50690 üzenetére
Az attol fugg, hogy mennyit mesz egy evben. Ha 10k km kornyeke akkor eleg a Hankook is 4-4.5 evre.
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
válasz animatrix11 #5120 üzenetére
Én vettem már párszor SOS-be de én is csak gumistól, bevizsgáltat. szintén sok százalékosat, és sosem volt vele problémám.
-
Satan_Claus
őstag
válasz animatrix11 #5112 üzenetére
Az E-s matrica olcsobb volt, senkinek nem kellett
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
nagyúr
válasz animatrix11 #5110 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
werszomjas
addikt
válasz animatrix11 #3391 üzenetére
Már linkeltem feljebb.
Ha jót akarsz az első 4-5 ből válassz!
Német teszt.Persze nem teszteltek minden gumit a világon, de én ezeket venném, ezekből is a Fulda Monteiro 3-at, elég jó áron van, ha többet szánsz rá, akkor valamelyik nagyobb márkát.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
neduddki
nagyúr
válasz animatrix11 #3389 üzenetére
HI!
oromlatni ijjen hizzalalst is:- ) ug7+ ts8?0 winter response/3d ott van az elen, de a mi idojarasunkra inkabb a vizes tulajdonsagokat tarcs fontosank
ha jo mereted van akkro 15-16 rugobolkijossz darabonkent
en a hetvegen grossglockneren jartam szaraz-vizes ut /es volt parszazmeter jeges ho is/, de aszt kell mongyam tejjesen beleszerettem /az is igaz hogy ug-val nekm nagyon jo tapasztaltaim voltak mindig is/duv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Winner_hun
titán
válasz animatrix11 #3385 üzenetére
Úgy tudom ajánlott kategória, a finnek tudnak valamit, van ott hó bőven Nekem volt, 8-9 évesen is sokkal jobb volt hóban mint a nyári gumim.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
csibor
addikt
válasz animatrix11 #3389 üzenetére
Szerintem,nagyon jó ár érték aránya van.Közép kategória teteje,de majd Gumis Peti megcáfol,vagy megerősít
-
csibor
addikt
válasz animatrix11 #3385 üzenetére
Gondolom a Marso volt Szerintem teljesen vállalható.W+,WRG2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest