Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• svedmalac

tag

válasz svedmalac #60484 üzenetére

(annyit írtam, lejárt az idő...)
    Árban meg még inkább...
    Szerintem a Vredi azért jó leginkább, mert szinte minden tesztben a közepe vagy feletti helyezést ér(t) el. Ez nálam a gyakorlatban annyit tesz, hogy megbízható.
    Nem világbajnok ebben vagy abban, hanem stabilan hozza a legtöbb mért funkcióban az átlagot.
    A gyakorlatban ugyanezt veszem észre. 150 felett nem járok, derékszögű kanyart nem veszek be 80-nal, de forszíroztam már nem egyszer csúszós utat, hóátfúvást nagyobb sebességgel. Nyáron szó nélkül jó, nem figyeltem arra, hogy "jajjj 4S, nehogy baja legyen".
    Élete 2/3-án gyönyörűen végig mentem tegnap este (23h) a Bakonyban 125 tempomattal, pedig Vas megye felé fehéredett az út, sószórót is kerültem. Valahol közben egy őz jobb oldalt legelészett, később a bal oldalon meg galoppozott szembe a füvön.
    Állítom, hogy egy ritkán jól sikerült széria lehet, tényleg nem gondoltam volna, hogy egy 4S ilyenekre képes.
    Remélem ilyen lesz a következő is, mert akkor akár még márkahű is lehet belőlem :B

HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7

Új hozzászólás Aktív témák