-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szTotyy #88958 üzenetére
Az RDO-ban korhű hogy állatot nyúz, meg azt eszi, azzal kereskedik. Abban a korban természetes volt. A GTA O-ban meg a tehenet felviszik helikopterrel a Maze bank tower tetejére és ledobják az nem ugyanaz szerintem
Külön választanám mert az English dave vonal egy nagy réteget érdekel, mármint zeneileg, ( én nem is tudtam hogy meleg), vagy a lowrider DLC. Engem egyáltalán nem vonaznak a lowriderek, inkább motoros vagyok meg rockzenét hallgatok, de a játékból is az látszik hogy nem ennek a korát éljük, a divatot követik. de ilyen lmbtq meg píszi szálat eddig sehol nem fedeztem fel. TBOGT 2009 ben jelent meg. Akkor miről is beszélünk?? Már a nevében is. mégse siklott ki tőle az egész gta
Viszont itt meg az az érdekes, hogy a kocsikat össze tudják hangolni, az állatokat meg nem?
2013-ban lehet ennyi erőforrásra tellett aztán kősőbb meg nem foglalkoztak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest