Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz bedibazsa #88 üzenetére
Üdv a klubban,
én is sokmindennel -többek közt almával is-próbálkoztam korábban, de a sima Pixel 7 nekem is az eddigi legjobb mobilom.
Magam is külföldön élve, ahol szolgáltatónál is kapható hivatalosan, azt tapasztalom hogy nincs gond a kapcsolattal, perfekt.
DE, mikor szabadságra tavaj hazarepültem, számos alkalommal nem látott egyaltalán hálózatot, Kecskeméten konkrétan a fél városban nem...
Szóval valahol meg lehet érteni az otthoniakat isA cikkhez:
a cikk nem rossz.
Ami a Pixel 8 / 8 Prot illeti, szerintem nagyon szépre sikeredtek, ez a lekerekített dizájz, ezzel a kék színnel szerintem nagyon szép.Ami a Tensor G3 gyenge teljesítményét illeti, saját Pixeleimből kiindulva én is azt mondom, hogy kit érdekelnek a benchmarkok, ezek mennek ezekkel is szépen.
De megértem ha valakinek ez zavaró, hisz sokkal olcsóbban is kapni erősebb procival szerelt mobilokat, nem is keveset.
Az árat kicsit soknak érzem, a sima P7 pl csak 650-en indult, és alig néhány hónappal később 550 euróért volt elég sok hejen, ez elég nagy áremelkesés.
-
vakablak93
őstag
"ha valahonnan megtesszük a második generációs Pixel Stand töltőt" - elnezést kedves cikkíró, de ez biztos megtesszük akart lenni az utolsó oldalon? Ha igen, elnézést érte és a komment törölhető
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Napelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest