- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az App-k általában azért nem kerülnek vissza(már, ami nem kerül vissza), mert nem kompatibilisek az új rendszerrel, tehát amikor a biztonsági mentés készült, akkor még egy Android 8-as telód volt, most meg az új telón már pl. Android 11 van.
A mikor a fotók nem kerülnek visszaállításra, akkor gyakran az az oka, hogy a felhasználók pl. külső fényképező progikat használnak és/vagy külön beállítanak az alapértelmezettől (általában teló memória DCIM mappa) eltérő mentési helyet a képeknek (én volt, amikor SD kártyát adtam meg). A Fotók alapból nem látja ezen egyéni mappák tartalmát, azt külön hozzá kell adni, hogy oda is belekukkantson, ellenkező esetben nem is mennek fel a felhőbe egy szinkronnál...
A Google alkalmazásaihoz (Fotók, Drive, GMail stb stb) csak Gmail fiókhoz tartozó jelszó ismeretében lehet hozzáférni(tehát bejelentkezni). Természetesen, ha valaki megosztja a képeit (csak bizonyos user-ek vagy mindenki számára), akkor hozzá lehet férni a képekhez, de csak megnézheti, törölni nem tudja, mert így magához a Google fiókhoz nem fér hozzá.
UI: fontos képekhez (ami megismételhetetlen emlékeket stb stb tartalmaz, tehát nem pótolható), arról mindig csinálok másolatot SD kártyára vagy számítógépre.
Nekem az összes Gmail fiókom-hoz hozzá van rendelve egy másodlagos biztonsági email cím ill. biztonsági telefonszám, így ha valami csoda folytán valaki hozzáférne a fiókomhoz, kizárni nem tud, mert a jelszót csak a telóra kiküldött SMS-ben szereplő kóddal lehet módosítani, meg alapból tudom is, hogy valaki megpróbál bejelentkezni a fiókomba egy olyan eszközről/helyről, ami biztosan nem Én vagyok, akkor sem tud bemenni, még jelszó birtokában sem, mert ahhoz is küldi az SMS-kódot Google, mert új eszközről csak úgy enged bejelentkezni a Google...
-
A Google Drive-on is ott figyel a mentés, drive bejelentkezés után a meüben biztonsági másolatok alatt. Ez a "visszaállítósdi" úgy működik, hogy akkor lehet eszközölni, amikor egy új készüléket először helyezel üzembe avagy gyári visszaállítást eszközölsz rajta. Ilyenkor, amikor kéri, hogy kapcsolódj a nethez, majd add meg az email címed(ami értelemszerűen az legyen, ami korábban is volt) megjelenik egy felület a mentés visszaállítására, telótól, azon lévő Android-tól függően ez a felület és lehetőségek más és más lehetnek, de lényeg, hogy a visszaállítási folyamat közben van rá lehetőség.
-
A teljes mondatszerkezetet figyelembe véve szvsz jó az...
Vagy mit nem veszek észre?Szerk:
Ja, a kódokkal semmi gond, azok a Windows 8.1 telepítéséhez használatos ún. Generic Keys (megvett kulcs nélkül is fel lehetett pakolni átmenetileg az OS-t (x nap után lejártak automatikusan), teljesen legális, ismert kulcsok. W8.1 telepítésekor nem volt olyan opció, hogy nincs kulcsom avagy megadom később stb, épp ezért maga az MS biztosított ilyen ún. Generic Keys-ket )
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futás, futópályák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Peugeot, Citroën topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest