- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
udv!
a chrome-ban androidon hogyan tudom azt megcsinalni,hogy pl. 12 lap meg van nyitva a chrome bongeszoben,szinkronizalom ugyebar es ha kilovom az oldalakat es ujbol szinkronizalom, ismet megjelenjen ugyan az a 12 oldal ugyan azon modon,ahogy kileptem belole?
elore is koszonom a valaszt! -
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is gond van a Chrome memória kezelésével? Le kellet töltenem újra a gépre és azóta ha használom a böngészőt 30 percet nyitva van mondjuk 5-6 oldal+1 streem és fogyaszt 5gb ramot. Ez normális? Nem hiszem...
Van erre valami megoldás? -
dragonfx
veterán
nem enged témát beállítani ennek mi az oka?
az irja internet failed.
ami persze nem igaz van network. -
GEPESZ66
veterán
Az IE11 alatt, ha egy torrent fájl letöltésére kattintottam, akkor megnyitotta az Utorrent-et a letöltéshez, a Chrome esetében pedig a hivatkozás mentésát ajánlja csak fel.
Mit kell beállítani, hogy a Chrome esetében is mindjárt nyíljon meg a torrent alkalmazás? -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Egy Lenovo R61-m van (T9300-as proci, 8GB ram). Windows 7 64bit. Chrome-t használok, de a youtube és más videostreamek is beszaggatnak. Az internetkapcsolat Digi 80/40, lemértem simán 70M le 50 fel, torrent jön 6-8Mbyte/ sec-el. Full hd filmet is lejátssza simán a gép, csak azok a netes videók lassúak. Lehet hogy rossz helyre írtam. Mindenféle ötletet illetve kiigazítást szívesen fogadok miért lehet lassú. A youtube sokszor nemcsak lassú, hanem ugrál. Már egy darabja ezt csinálja, ezért újratelepítettem a gépet, hátha valami fájl felül íródott, de most is ez a helyzet.
Üdv, Zoli
-
spammer
veterán
válasz
jjeahh #19830 üzenetére
Itt [link] fusd át a hozzászólásokat, főleg az utolsó párat a lap alján (2013-as dátummal), az ott írtak szerint IE-ben is be kell állítani az SSL-t, illetve tűzfal vagy vírusirtó is bekavarhat. Ha sikerült beállítani, érdemes lehet egy modem és/vagy router újraindítást elvégezni.
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, chrome egy ideje az esetek 80%-ában a Flickr.com-ra ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR-t dob...van erre valami megoldás? próbáltam az internet beállításokban az ssl állapot törlését, nem segített a dolog.
-
laszlohu
addikt
A Speed dial 2 ( Verzió :1.8.4 -es ) bővítmény nem frissül automatikusan 1.8.5 - re,
Chrome stabilban,
viszont ha eltávolítom, majd újrarakom a bővítményt, elvesznek a könyvjelzőim
( ingyenes verziót használom ) -
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Azzal fordulok feletek, hogy 2 napja vmiert erosen nott a GPU terheles Chrome alatt youtube video nezes kozben a gepemen, es nem tudom az okat. Gondolom frissult a chrome vmit es azota rossz. Megneztem a legfrisebb van fenn, ahogy videokartya driverbol is. Vkinek vmi otlet mi lehet a gaz?
Neha a 80-90%-ot verdesi a 750Ti-m....
Ha elvaltok az ablakrol akkor nincs terheles, csak ha aktiv ablakban van. Ez latszik a kepen is:
GPU - Loadupdate: Mire megirtam a hozzaszolast addigra javult a dolog mar visszaallt normalra, de a 2 ujrainditast nezve ez legalabb fel oraig tartott...
update2: megse, csak nem hd video volt. HD-vel tovabbra is 99%. -
spammer
veterán
válasz
whited #19820 üzenetére
Valószínűleg valami szabványokat még véletlenül sem követő, IE-re optimalizált gány kód, mint az ilyen egyetemi, állami oldalak általában.
Látatlanban nehéz okosat mondani, ha tudod, próbáld ki Firefox-szal is, úgy kiderülne, hogy csak a Chrome-mal van-e baja (meg esetleg friss Operával, ami hasonló).
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
CCleaner-el kipucoltam a gépet, így a Google Chrome-ban lévő eltárolt gmail bejelentkezési fiókok eltűntek, eddig ez okés is. Azonban amikor rányomok arra h fiók hozzáadása, belépek az egyik email címmel, minden jó, kilépek, és ha megint be szeretnék lépni, akkor nem jegyzi meg mint korábban, hanem megint be kell írni az email címet, és a jelszót, szemben azzal h választhatok a 4-5 már hozzáadott email cími közül és az után kérné a hozzá tartozó jelszó. Az egészet az teszi furcsává, hogy 2 email címet megjegyez, de azóta többet nem hajlandó és eddig 4-5 simán ott volt. Van vkinek vmi ötlete? -
whited
addikt
üdv mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy webmail ami a PTE tulajdonában van.
Amikor belépek alá IE-ben, és szeretnék új levelet küldeni, akkor tudok csatolmányt is mellékelni.
Ellenben, ha chrome alatt nyitom meg, akkor hiába kattintom a gemkapocsra, nem történik semmi.
Mit tegyek hogy ez megszűnjön?
Próbáltam már a flash-t letiltani, és úgy de hasztalan. -
artiny
őstag
Tudnatok ajanlani olyan chrome bovitmenyt amivel letudom menteni a weboldalt hogy offlineban is tudjam nezni?
a sima teljes weboldallal lementeni a hddre nem sikerult az oldalt,sok kep hianyzik a mentesnel
errol az oldalrol van szo: http://it4kt.cnl.sk/c/nm/student/13.html
-
Wikoo
aktív tag
Üdv, chrome bol valahogy ki lehet csalogatni h a hang menjen 4.0án és ne csak stereoban ? (bálitásokban semmilyen hang opsünszt nem találtam, operában bezzeg automatikusan szólnak a hátsó hangfalak is )
-
-
-
Ezeket a megjegyzett név-jelszavakat hol tudom törölni? Még sincs meg...
-
Google által mentett név-jelszavakat lehet valahol szerkeszteni?Megvan.
-
-
maross
nagyúr
Hello
Lenne egy osregi problemam a chrome-mal, orok harcunk. Volt fent nekem valamikor egy vpn programom kiprobalasra, szerintem annak az uninstalljakor jott elo (eros 90%-ot adnék ra). Chrome.exe nem hajlando semmilyen oldalt betolteni, nincs netkapcsolat cimszoval. Atneveztem mouse.exe-re, ugy megy. Igen, szornyen gyanus, de minden letezo programot lefuttattam + aktiv licenszes malwarebytesom van, semmi, tiszta a gepem. Most mar a mouse.exe se hajlando futni ugy tunik, de egy dolog megjavitja: ha egy masik vpn-es programmal belogolok akarmilyen szerverre, hirtelen csodalatos gyogyulason esik at, es minden oke, mouse.exekent is chrome.exekent is szalad.
A harcunk masodik felvonasa: neha meggondolja magat, es 5 darab kis popup ablak hibauzenettel indit, sajnos most nem tudom reprodukalni de a lenyeg hogy ujabb verziojuk chrome-ra sir (ez lehet az atnevezett exe lemaradasa az eredeti chrome exehez kepest, nem figyeltem). Csak azert irtam, hatha valami szokvanyos hiba.
Szoval tippre valahol valami proxy dolgot kellene allitani, de a szokvanyos helyen nincs proxy beallitva, ez valahol melyebben lesz. Vagy valami mas, amire nem gondolok.
Koszi a segitsegeket!
-
BalaNce87
addikt
Nálam sajnos kezdettől fogva fenáll ez a probléma, gőzöm sincs mi lehet az oka, gondoltam a procim nem bírja, de nálad ez nem lehet gond. Kapcsold be a hardveres gyorsítást, nálam ez megoldotta, de ezáltal ami video/webm codecs= vp9 formátumba van feltöltve brutál mód szaggat.
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Hogy lehet beállítani, hogy Bal alul az oldal böngészése közben ne villanjon fel az éppen egér alatt lévő linkje?
(egyfajta status bar)
? -
pohár
félisten
üdv!
az mitől lehet, hogy teljes képernyős módban az FPS visszaesik 30-ra, ami windowed módban 60? eddig ez mintha nem így lett volna
(1080p)
a Chrome friss, ez nem lehet probléma
-
-
hanti
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A Chrome indítása után rövid időn belül a vinyó el kezd dolgozni maxon úgy kb 10 percig az egész gép lefagy. Már újra telepítettem többször, de mindig elkezdi és ilyenkor semmi nem működik.
Van valami ötlet hogy mi okozhatja? -
válasz
Bigmasterl #19795 üzenetére
Ha több gépbe vagy bejelentkezve, az előzmények törlése minden más eszközön végrehajtódik.
-
Bigmasterl
tag
Üdv! Meg lehet oldani azt valahogy hogy egy távoli gépen bejelentkezve a google fiókomba kitöröljem az otthoni pc n lévő böngészési előzményeket? Előre is köszönöm a segítséget
-
nepszter1
addikt
Youtubenal ezt az üzenetet kapom
You are hitting the MaxCDN Amsterdam Datacenter
twitternél ezt
Az Ön kapcsolata nem privát
A rendszer idő nincs elállítva
-
törölt tag
válasz
laszlohu #19792 üzenetére
Ja, lehet, de azt is írták, hogy sokszor az a weboldal összevissza írja
Olyat én is tapasztaltam, hogy egyszer ezt egyszer meg azt írta, módosítás nélkül
(#19790) demmer123: Egyébként néha előfordul, hogy még ígyis elkezd a C:-re írkálni, szóval bizonyos időközönként érdemes belépni a D:\System Temp\Chrome Temp\Cache könyvtárba és megnézni, hogy mikori a fájlok módosításának az ideje:
Ha a legfrissebb nem aznapi mint amikor elindítottad, akkor bizony megint a C:-re írt.
-
törölt tag
válasz
demmer123 #19790 üzenetére
Igen, befolyásolja. Miután kiléptél a Chrome-ból, nézd meg, hogy a Windows feladatkezelőben se legyen egy futó példány sem.
Mivel már próbálkoztál vele, ezért az újabb próbálkozást úgy kezd, hogy kilépteted teljesen, a parancsikon tulajdonságlapján a cél mezőt gyári állapotba hozod, alkalmazod, elindítod, kilépsz, ellenőrzöd, hogy teljesen eltűnt e a feladatkezelőből is, majd ismét megnyitod a Chrome parancsikonjának tulajdonság lapját a célmezőbe pedig ismételten beírod az áthelyezési paraméterezést, amit ismételten leokézol. Innentől kezdve már működnie kellene. A tálca értesítési területén is léptesd ki, az első lépésről betett képem alapján, vedd ki átmenetileg a háttérben futhat elől a pipát.
-
törölt tag
válasz
demmer123 #19788 üzenetére
1. Lépj ki teljesen a Chrome-ból, a háttérben se fusson:
2. Windows 7, Windows 8.0, és Windows 8.1 rendszereken ha le van tűzve a SuperBar-ra, akkor old fel a rögzítést.
3. Írd be a Chrome Tulajdonságok ablakában a cél mezőbe ezt:
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disk-cache-dir="d:\System Temp\Chrome Temp" --disk-cache-size=104857600 --ssl-version-min=tls1
4. Indítsd most el a Chrome-ot, és ellenőrizd, hogy a merevlemezeden létrejött e egy ilyen mappa:
5. A Chrome a továbbiakban futhat a háttérben, de a Superbar továbbra sem jöhet szóba letűzéshez sajnos.
-
demmer123
őstag
Hogyan kell a google cache mappát ssd-ről áthelyezni winchestere?
Sehogysem sikerül amit a neten találtam miért?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Mióta lefrissült a 39-esre, ez az ablak van hogy fél percenként előjön, de van hogy 10-20 percig nem.
Persze semmi hiba nincs, csak random feldobja.
Valakinek valami ötlet? -
Outlander
addikt
Üdv.
Használja valaki az xnotifiert?
Mióta frissült a chrome, 39.0.2171.71 m azóta összebugzik.... és egy pár szolgáltatás meghal.
pl silverlight, flash,
Ha törlöm/letiltom és alapra állítom a chromot akkor jó lesz.de amint telepítem vége.Vagy esetleg hasonló egyszerű de nagyszerű program?! Bár már vagy 5-6 éve használom.
-
Anonima06
újonc
válasz
CJ4567 #19783 üzenetére
Ebből egy kukkot nem értek,bár a többi prohardveres fórumon folytatott párbeszéd is időnként kínai nekem,mintha valami idegen nyelven beszélnének a tisztelt fórumozók:-),de hát ez csakis az én hibám,lailkus vagyok.
A YAC-ot már likvidáltam,csupán csak céleszköz volt,szóval kihasználta az ártatlanságát -
Anonima06
újonc
válasz
bitpork #19314 üzenetére
Szia!
Én is tapasztaltam ugyanezt a jelenséget -csak kockásodásnak hívtam-2 hónapig kínlódtam vele,utána letöltöttem a YAC nevű vírusvédelmet,egy teljesen más probléma miatt(bekaptam egy kártékony kis exe mocsadékot),és hipp-hopp megoldódott egy csapásra ez a problémám is
Azóta nincs kockásodás -
törölt tag
válasz
laszlohu #19780 üzenetére
Azért a 39-es verzió sem hozta el frissítés terén a feltétlen rendszergazdai jogosultság nélküli lehetőséget - magától megcsinálja háttérben rendszergazdai fiók alatt, de egyébként manuálisan még mindig ez van:
Miközben a tegnapi Flash frissítés miatt mind a három nagy böngésző érintett volt, Windows Internet Explorer 11-nél Windows 8.1 rendszer esetében WU-n keresztül jött le, és nem kellett újraindítani sem a gépet, bár Mozilla Firefox, és Windows 7-en vagy Windows Vistán futó Explorer esetén a Flash-t manuálisan és UAC engedéllyel kell telepíteni.
Továbbá, érdekes Windows 7-en nálam az old_chrome.exe eltűnt:
Windows 8.1 rendszeren meg ott van:
-
laszlohu
addikt
-
spammer
veterán
válasz
Boonen007 #19776 üzenetére
Google fórumban sokan panaszkodnak, valószínűleg ugyanez van nálad is: [link] (az oldal alján lehet lapozni, sokan írtak).
Flagsben keress egy ilyet, és ha van, engedélyezd: "Disable touch adjustment". Valaki azt írta, hogy neki nem oldotta meg, de egy próbát megér.
"We are working on the issue. Please update to the newest Google Canary release. The issue is noted and will be fixed as soon as possible by our weekday team." -- [link]
Tehát a legfrissebb, Canary-ra váltást ajánlják, mert a fix oda fog megérkezni először.
Vagy esetleg azt tudod csinálni, hogy törlöd a Chrome-ot, visszaraksz egy régebbi verziót addig (ha az jól működött), és letiltod a frissítést.
Vagy addig használsz más böngészőt (friss Operát javaslom, elvileg be is importálja a profilt, Chrome-bővítmények is kompatibilisek vele.).
-
laszlohu
addikt
válasz
Boonen007 #19776 üzenetére
url-be (címsorba) beírni az alábbit:
chrome://flags/
vigyázat a fenti kísérleti és nem kísérleti elemek állítgatásával csúnyán elromolhat a chrome,
itt ilyen nagyítással kapcsolatos kapcsolókat keress, és lehet engedélyezni, tiltani,
majd újrainduláskor érvényesülnek a beállítások -
Boonen007
őstag
Windows 8.1 tabletem van, kb. egy hete, ha nem halál pontosan tapizok valamire kinagyítja azt. Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?
-
spammer
veterán
válasz
BlackSoft #19773 üzenetére
Hát, mivel új rendszer, friss Chrome, ezért nem tuti, de nálam Operával jött elő régebben ez a régi képkereső, akkor valamilyen guglis süti okozta. Hátha közben kaptál valahonnan egy rossz sütit, töröld őket, ha még nem tetted meg. Meg próbáld ki, hogy inkognitó ablakot indítasz és abban használd a képkeresőt, hogy úgy is a régit tölti-e be.
-
BlackSoft
addikt
Üdv mindenki,
Összeraktam az új gépet, új rendszer, friss Chrome.
A Google képkereső valamiért az ezeréves képkeresőt használja. És nem lehet átváltani sehogyan sem. Mindaddig a friss verzió van, amíg nem keresünk rá valamire. Ha képre keresek rá (ami régen nem volt lehetséges), akkor 2-3at villanva szintén a régire irányít át, és a képek kezdőoldalára tesz, hiszen nem tud képre keresni a régivel. Ugyan ez a helyzet, ha valaki linket küld, ami képkeresésre mutat. Villan párat az oldal, majd az üres képkeresés oldalra irányít
IE-vel minden jó...
-
-
general
addikt
válasz
zsori_peter #19769 üzenetére
közben megoldódott. Flash Player telepítés után később, az újraindítás után rendbe jött. tegnap ugyanez volt, akkor ez nem oldotta meg, fene sem érti. (2x tettem újra a rendszert sajnos)
de köszönöm!
-
general
addikt
sajnos még mindig nincs megoldás, frissen telepített rendszer (win8.1), chrome is felment, fiók szinkronizálva, betöltöm a youtube-ot, de akármilyen videóra kattintok, nem indel el, csak áll ott... betölti a videót, látom a csíkon, de nem játsza le, miért vajon? installáltam a Flash Playert is, nem tudom, mi lehet a hiba.
ami érdekes, hogy amikor felkerült a rendszer, az első dolgom volt a chrome letöltése, akkor még ment a youtube! azóta felkerültek driverek, pl vga - nVidia driver is, most meg már nem játszik le semmit a youtube-on!
firefoxban megy a youtube, de csak 480p-ig, fölötte megáll.mi lehet a gond szerintetek?
valamit le kéne tiltanom vagy engedélyeznem? -
válasz
MaxxDamage #19762 üzenetére
Erre valaki ?
Nem lép tovább....L
-
artiny
őstag
[Octane javascript benchmark a chrome-ban], mennyitol elvezheto egy kisebb meretu netbookban a netezés, milyen erdemeny szamithat jonak? http://i.imgur.com/b7N7GMW.png 12,000 erdemenyt vagy kevesebb is eleg rá?!
-
-
tibz03
őstag
Valaki erre?
-
Frod
addikt
válasz
spammer #19758 üzenetére
Legfrissebb Adobe flash plugin és Chrome, bővítmény meg csak Ad-Blocker van semmi más. Azt kikapcsolva sem működik sajnos a gomb.
De érdekes, mert szerintem 1-2 hete még ez nem volt gond, most tűnt fel ismét. Megpróbálok mindent törölni az előzményekből (plug-in adat, gyorsítótár, stb), az hátha segít. -
spammer
veterán
Oké, jól sejtetted, nálad a hiba.
Nálam ezzel van fullscreen gomb: Chrome 39.0.2171.65 m, illetve a jelenlegi legfrissebb flash plugin (15.0.0.223) [flash plugin letöltés]
Ha nálad is minden friss és mégsem jó, akkor én valamelyik bővítményre gyanakodnék. Youtube bővítmény esetleg? Vagy valami userscript?
-
spammer
veterán
válasz
artiny #19753 üzenetére
Amikor jelzi, hogy nem telepíthető, akkor elvileg leszedi neked a letöltési könyvtáradba a .crx fájlt (ha nem, akkor jobb klikk->mentés másként és mentsd le oldalról a gépedre). Utána megnyitod a bővítmények oldalát és simán behúzod oda a .crx-et (drag&drop). Viszont nálam nem fordított, felugrott a kis ablak, de csak pörgött az a kis szarság, a fordítás már nem jelent meg. Tehetsz vele egy próbát, de lehet, hogy a store-ból is azért távolították el, mert nem lett frissítve és nem működik.
__
(#19754) Frod: ha berakod a problémás oldal linkjét, akkor mások is meg tudják nézni, és kiderül, hogy nálad van-e a hiba.
(#19755) Tom5: html5, az a baj.
Na de nem biztos, tiltsd le a html5-öt és csekkold flash-módban (a letiltásról volt szó többször is, kereső kidobja). Meg a linkelt képen is látszik, hogy 2 flash plugined van (külső és a beépített, az egyiket érdemes kikapcsolni, ha esetleg még mindkettő aktív. Le kell nyitni a részletes listát a plusz gombbal).
-
Tom5
addikt
Minap lettem figyelmes, hogy chrome alatt szaggatnak a FHD youtube tartalmak. IE alatt minden tökéletes.
A CPU használat is kicsit magasabb chrome nál. 8-10% míg IE-nél ugyanez 2% körüli. DE ilyenkor a nem csak a video hanem az egész youtube felület "akad". Html5-ben fut a téma. Pluginek így néznek ki. link ötletek? -
Frod
addikt
Sziasztok!
(Lehet nem szervesen ide tartozó kérdés, de hátha szerencsével járok!)
Chrome alatt némely oldalon a beágyazott Youtube videóknál egyszerűen eltűnt a "Teljes képernyős" gomb. A hiba nálam van, és vissza lehet valahogy kapcsolni, vagy az adott oldalaknál a probléma? Tudom, tipikus first world problem, de baromi zavaró, így ha én is tudom orvosolni inkább rákérdeztem. Köszönöm! -
artiny
őstag
-
spammer
veterán
válasz
artiny #19750 üzenetére
Csak tipp: Instant Translate vagy ImTranslator: Google Translate
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest