- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
micafighter #15545 üzenetére
De érted vagy már fél éves a rendszer, amióta feltelepítettem, és a napokban kezdte el ezt csinálni. Vírusirtóm meg már a kezdetekor ugyanaz volt, mint amit most használok.
Avastot használok, nem nyúltam sose hozzá, magától meg nem hinném hogy állítgatná magát. -
spammer
veterán
Visszatért a "Programok" a könyvjelzősávra és megint a keresős tab van, pedig nem változott a verzió tegnap óta
Bővítmény se került fel azóta, semmi... Érdekes
-
törölt tag
Ez ellen mit lehet tenni?
Akárhányszor próbálom letölteni, fogja magát valahol, és nem tölt tovább...
Pedig nagy szükség lenne erre a Driverre, erre meg nem tudom letölteni -
laszlohu
addikt
válasz
Sk8erPeter #15541 üzenetére
Egyes játékoknál lefagyott a gpu kezelés miatt, ennek javítása,
illetve gpu vsync eltávolítva bug miatt. -
laszlohu
addikt
Frissült a stabil :
Verzió: 30.0.1599.69
-
spammer
veterán
válasz
Gabesz87 #15538 üzenetére
Hát passzolom, de néhány próbát tehetsz ezekkel:
Beállítások->speciális beállítások->Rendszer->Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint (pipa be vagy ki) aztán mondjuk indítsd újra a Chrome-ot.
Ha nem segít, akkor címsorba: chrome://flags/
Itt van pár lehetőség, egyesével próbáld ki, hogy átkapcsolod majd újraindítás gomb (lap alja)
- GPU általi feldolgozás minden oldalon
- HiDPI-támogatás
- Összetétel átmenetes RenderLayerekhezHa nem segít egyik se, akkor esetleg ezt meg lehet még próbálni átkapcsolni:
Instant bővített API engedélyezése (bár elvileg ez nem okozhatja, de a franc se tudja, egy próbát megérhet).
Megjegyzés: nálam a 31-es béta van, ha nálad más verzió van, előfordulhat, hogy a fentiek közül nincs benne valamelyik a flags listában.
-
Vasinger!
nagyúr
Frissítés óta azt csinálja a Chrome, hogy YT videók közben egyszer csak lefagy. De úgy, hogy nézi az ember a videót és a videó kezelőszervei teljesen eltűnnek, nem reagál ha odaviszem a kurzort. Csak F5 után jó megint 1-2 percig. Ez mitől lehet?
-
Plebi
senior tag
válasz
Sk8erPeter #15492 üzenetére
Oks
végig sem olvastam rendesen. Már eleve úgy voltam vele, hogy megint valaki a windows feladatkezelőjét ajánlja.
Műkszik, köszi!
-
spammer
veterán
válasz
Gabesz87 #15534 üzenetére
Huh, na most rákerestem, hogy mi is volt ez. Több, mint 1 éves történet, még jó, hogy beírtam anno a megoldást [link]. Viszont azóta elég sok minden cserélődött a Chrome "alatt", tehát nem biztos, hogy neked egy flash plugin letiltás eredményt hoz.
De egy próbát tehetsz vele:
Címsorba: chrome://plugins/
Majd jobb oldalon le kell nyitni a listát, aztán ha 2 flash plugin van engedélyezve, tiltsd le az egyiket (nálam a Pepperflash van letiltva).
De lehet, hogy nálad más okozza a problémát. Írd le mi a konkrét gond és némi infót (pl.: oprendszer, videokártya, mely oldalakon tapasztalod a hibát vagy minden oldalon hibás-e), hátha tudunk valami okosat mondani.
-
spiritex
veterán
Nem tudom chrome probléma-e vagy simán google, de felteszem ide a kérdést, hátha:
tehát van két gépem, az egyiken felraktam a google drive szinkronizáló programját, a másikra nem. A gondom az, hogy azon a gépen, amelyiken fenn van a szoftver, tehát a D: meghajtóra szinkronizál, ha fellépek a Drive-ra és egy file-t "pipa be" + download-al szeretnék letölteni a gépemre, akkor megnyílik egy ablak és próbálkozik a letöltéssel, de végül hibaüzenettel nem sikerül neki. Ezen a gépen kénytelen vagyok elindítani a szinkronizáló szoftver-t (nem indítom szándékosan együtt a win-nel) majd Total Commander-rel átmásolni a D: meghajtóra.
Akinél fenn van a szinkron kliens, az megnézné nekem, hogy web-en keresztül ő sem tud-e letölteni semmit? Köszi előre is! -
törölt tag
Nekem most olyan bajom van vele, hogy le akarok tölteni egy AMD drivert, tölt aztán egyszer csak megáll a töltése és soha az életbe nem kezdi újra tölteni... Mindig megáll valahol a letöltés
-
spammer
veterán
válasz
micafighter #15528 üzenetére
Tudom, de a keresősáv teljesen felesleges az új lapra, sokaknak nem is tetszett, volt itt kisebb "hiszti". Keresőnek ott a címsor, minek az még az új lapra is? Hasznosabb, ha egyből az appokat mutatja akkor már.
A könyvjelzősávra sem tart semeddig odarakni chrome://apps/ oldalt könyvjelzőnek, még az ikonja is ugyanaz lesz, ha valakinek feltétlenül kell.
-
spammer
veterán
31.0.1650.8 beta-m
Eltűnt a 'Programok' ikonja a könyvjelzősávról és visszatért a régi tab (nincs kereső, újra az appokat mutatja).
Remélem, most már így hagyják és nem variálják megint vissza a következő verzióban
-
csab2
veterán
Az hogy lehet, hogy egy feltelepített bővítmény eltűnik a francba?
-
TRob1
veterán
Jah, persze természetesen ugyanúgy lementi előtte (ahogy az összes többi böngető is szerintem, max azok törlik is utána, ez meg nem... na ehhez hülye asszem
)
(#15524) rétisün:
Eddig semmi másra nem állítottam be csak a torrentre (abból mindig mindent megnyit évek óta)
De most kipróbáltam a zipet, és rögtön indul a winrar ahogy lejött (3 különböző fájllal is kipróbáltam az előbb).szer: Jah, akkor OK.
-
rétisün
veterán
megint kérdés
(bocs, de kezdő chrome-os vagyok
)
hogy lehet programokat hozzárendelni különböző letöltött fájlokhoz, hogy egyből megnyissa, ne mentse? pl. .zip fájl, vagy egy torrentfájl....
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #15517 üzenetére
Ácsi, a teljesképernyős dologra értettem, semmi másra!
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy ismerősöm gépét újratelepítettem (Win7), minden ok, de a Chrome elég homályos. A betűk olyan halványak, elmosottak. Máshol, az asztalon, Word-ben nincs ilyen probléma. A monitor egy Samsung 2693HM. Én vmi videókártya nyavalyára tippelek. Egy Radeon HD4xxx valami van a gépben, és feltettem a legfrissebb drivert hozzá. Szóval van ötlete valakinek, mitől lehet ez?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#99546112 #15516 üzenetére
Mitől lenne már olyan a Chrome "hamarosan", mint a Firefox?
Ha testreszabhatóság tekintetében legalább közelítené, de megtartaná a gyorsaságát (nem venné a Firefox GUI-fagyásait és vánszorgását), máris jobb lenne a Chrome."Mellesleg meg a firefox alatt nem tom a kuglis fiükomat szinkronizálni se, szóval az is fail. (legalábbis tudtommal)"
Tudtommal sem, valóban érdekes lenne, ha a Firefox csak úgy lazán tudna a Google saját szervereire írogatni - ilyen közös szerveres cross-browser megoldás külön kiegészítővel, előbbiektől független fejlesztőktől csak például az Xmarks a könyvjelzőkre, meg LastPass a jelszavakra (utóbbi annak, aki nem paranoiás a jelszavai felhőbe való felküldésére - az esetleges ismeretlen problémákról pl. itt volt szó (meg itt)).
-
törölt tag
-.-' Nem. Mert a krómot szeressem! Na mindegy, úgyis olyan lesz a króm is hamarosan.
Mellesleg meg a firefox alatt nem tom a kuglis fiükomat szinkronizálni se, szóval az is fail. (legalábbis tudtommal)
-
rétisün
veterán
válasz
WayneGace #15509 üzenetére
nem tudod visszahozni, megújult(?) a google, ehhez tartozik az új külső is.....
más: van lehetőség a chrome-ban az automatikus frissítés (újabb verziók kéretlen letöltése/telepítése) letiltására?
-
spammer
veterán
válasz
dethroner #15506 üzenetére
Aha, (#15507) Sk8erPeter megfejtette
Igen, bővítmény (extension) kell hozzá, hogy egy kívánt címre irányítsa át az új lapot (tab). Alapból csak azt lehet megadni, hogy induláskor milyen oldal(aka)t nyisson meg. Új tab átirányítása szerintem más böngészőben sem alapfunkció
-
WayneGace
őstag
A google.hu-ra rámegyek, akkor eddig volt fent egy sáv, ahol lehetett váltani hol keressen. Keresés (weben), képek, térkép, youtube, stb.. Most az eltűnt. Hogy lehet azt visszahozni?
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest