- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Nektek is ezt tobja az összes gugli szolgáltatás?
"Nem lehet kapcsolódni az igazi gmail.com webhelyhez
Jelenleg valami zavarja a(z) gmail.com webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot.
Próbálja meg újratölteni az oldalt néhány perc múlva, vagy miután másik hálózatra váltott. Ha mostanában új Wi-Fi hálózathoz csatlakozott, az újratöltés előtt fejezze be a bejelentkezést.
Ha most akarja felkeresni a(z) gmail.com webhelyet, akkor egy támadó esetleg hozzájuthat az Ön személyes adataihoz. Az Ön adatainak védelmében a Chrome addig nem tölti be az oldalt, amíg nem képes biztonságos kapcsolat létrehozására az igazi gmail.com webhellyel."
Ami érdekes, hogy ugyanabból a hálózatból, wifin keresztül, android telefonról megy a gmail.
-
dzson1
tag
Segítsetek légyszíves ,hogy kell kinéznie a formátumnak ??
A citromailból letöltöttem a címtárat csv fájlba és gmailba vinném át hogyan tovább ???? -
Littoral
aktív tag
Chrome-al nem megy a Gmail jelenleg (nálam legalábbis).
Ezt jelzi:502. That’s an error.
The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds. That’s all we know.A Firefox pedig simán belép.
Az Apps Status Dashboard semmilyen hibát nem jelez. -
1Laci
tag
Köszi a választ!
Tegnap ezt kerestem egyébként, de nem bírtam megtalálni, csak az 'activity'-t.
Az a baj, h ha meg is nyitom, az az időpont már nem fér bele a táblázatba, a legrégebbi az ma éjjel 0:05-kor volt, ez pedig 23:4x-kor történt.
Az a baj, hogy most el kell utaznom pár napra, de ha visszajövök lecserélem az összes fontosabb jelszót. Az aggaszt kicsit, hogy a legtöbb fiókomban ugyanolyan a jelszó, vagy csak minimális kis változtatásokkal vannak.
-
sgergi
veterán
-
1Laci
tag
Hali, van egy kis problémám.
Kétlépcsős azonoítás be van kapcsolva nekem és most kaptam egy sms-t, hogy 'Az ön google ellenőrző kódja a következő: xxxxxx" ... nos én nem léptem be most sehol.
Létezik olyan, hogy a google véletlenül küld ilyen üzenetet? Vagy valaki megszerezte a jelszavamat?A virusirtom ma talált egy elég komoly virust a gépemben, lehetett esetleg az is? Tartani kell attól, hogy esetleg a többi (paypal, skrill, ebay, stb.) accountomnak (is) megszerezték a jelszavát?
Érdemes lenne inkább megváltoztatni a jelszavaimat a fontosabb oldalakon?
Köszi előre is!!!
-
Panthera
őstag
Email címet hogy lehet elfelejtetni? Nincs felvéve a címjegyzékbe!
Mobilon mindig ezt dobja fel egy másik hasonló kezdetű helyett, azt meg esze ágában sincs, Pedig arra szoktam írni, emerre nem.Mobilon a gmail alkalmazást használom.
-
akyyy
senior tag
bár nem nagyon gmail, de google:
Mit tegyek, ha beregisztráltam már 2 hónapja egy céget google helyekben, de ha rákeresek a nevére, akkor a google jobb oldalán nem hozza fel se a térképet se semmit róla.
-
reka101
újonc
válasz
greenity #6837 üzenetére
A Gmail.hu- ról van szó!
Az a problémám,hogy gépről nem tudok bejelentkezni!De nem is értem,hogy mért nem mert nem emlékszem ,hogy megváltoztattam volna a jelszavam..... a telefonomról be tudok lépni mert automatikusan belép.
De mint nem rég kiderült a felhasználó nevem lett megváltoztatva amit biztos nem én tettem meg..... -
-
reka101
újonc
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki hogyan lehet telefonon jelszót változtatni a gmail.hu-n ?Mert én semmi opciót nem találok erre!
Köszönöm!
-
Dinter
addikt
Üdv.
Lehet e-mailt átköltözteni egy másik címre? Tehát mintha ua. fiók lenne, csak más címmel.
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Egyik gmail fiókomból szeretnék átirányítani egy emailt a másikba.
A beállításokban az átirányítás és pop alatt megadtam azt az email címet ahova szeretném átirányítani, de, hogy tudom megadni, hogy csak azt az egy emailt irányítsa át mindig?
Köszi -
Littoral
aktív tag
válasz
atillaahun #6823 üzenetére
Lássuk meg a szmájlit a bejegyzésben
Az Outlook.com (leánykori nevén Hotmail) rendszerében van pontosan ez a lehetőség, ott az a neve, ami a funkciója is egyben: alias hozzáadása. Van egy belépési azonosítód, amihez néhány alias-t lehet rendelni ugyanarra a mailbox-ra. A küldés onnantól úgy működik, mint a Gmail-ben, levélíráskor ki lehet választani, hogy melyikről írsz. A Gmail ugye, csak összekapcsolt fiókoknál tudja ezt, úgy, ahogy concret_hp is írta.Viszont az Outlook.com lehetővé teszi, hogy Gmail-azonosítóval lépj be, ez viszont már messzebbre vezet. Azért írtam azt, hogy a Gmail "Outlook.com" addonja
-
concret_hp
addikt
válasz
atillaahun #6825 üzenetére
hát ha rájössz, írd be ide is
-
atillaahun
veterán
válasz
concret_hp #6824 üzenetére
Épp ezt az átirányítgatást akarom elkerülni. Engem valahogy nyugtalanítana. Már csak a spam szűrés miatt is, kiszűr valamit az egyik tévesen, azt már nem dobja át. Meg az összes többi fiókbeállítás, szeretném ha valamit éppen átállítok az mindre vonatkozzon.
Nekem valami összevonás kéne. -
concret_hp
addikt
válasz
atillaahun #6823 üzenetére
egyikre átirányítod a másik kettőt + beállítod, hogy küldhess levelet a másik2 címről és kész is van
-
atillaahun
veterán
válasz
Littoral #6822 üzenetére
Hmm. Nem is tudtam hogy ilyen is van. Gondolom ez nem azonos a fiókok egymáshoz rendelésével amikor küldőnek be tudok állítani egy másik címet mint amivel beléptem.
Egész véletlen ez visszafelé nem működik? Van 3 postafiókom amiből jó lenne ha csak egyet kéne olvasnom, viszont bármelyik címét használhatnám. Gondolom ez nem játszik?
-
Littoral
aktív tag
válasz
concret_hp #6821 üzenetére
Ez jelenleg még a Gmail "Outlook.com" nevű addonjánál érhető el... (Esetleg fordítva, kinek-kinek a preferenciája szerint.)
-
concret_hp
addikt
lehet új emailcímet (csak címet) csinálni úgy, hogy a jelenlegi fiókomból hozom létre, tehát új fiók hozzáadása nélkül kreálni egy másik emailcímet?
-
Garada
őstag
Jól értesültem arról, hogy hamarosan új kinézetet kaphat a rendszer?
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #6817 üzenetére
És tényleg
-
St3ven
addikt
Egyszerűen nem bírok rájönni
Mi a különbség a címkék kezelésénél a Megjelenítés a címkelistában és a Megjelenítés az üzenetlistában között?
-
raziel01
veterán
Nálatok működik a keresés vagy a szűrés beállítása?
Ezt írja ki:
A rendszer hibába ütközött (#009) -
sgergi
veterán
válasz
atillaahun #6809 üzenetére
Rendelj hozzá a címhez bármilyen profilképet, akkor azt fogja mutatni. A profilkép akár egy másik betű is lehet.
-
greenity
senior tag
válasz
atillaahun #6809 üzenetére
Én nem találtam rá lehetőséget.
-
atillaahun
veterán
A webes felületen be lehet valahogyan azokat a nagy színes kezdőbetűket állítani a feladókhoz, ami az Android-os változatban van?
-
Üdv!
Nálam a Firefox, a Chrome és az IE is "Nem megbízható kapcsolat"-ként blokkolja a Gmail-t, és a Google.com-ot, illetve azt írják, hogy vmi zavarja a biztonságos kapcsolatot, és hibás a lap tanúsítványa.
Létezik ilyen, vagy nálam van a hiba?
-
Littoral
aktív tag
Itt a cikkre reagáló topic.
-
tdk.112
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest