-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FockeWulf
tag
válasz
Blindmouse_ #61704 üzenetére
Ez mindenkinél így van. Egymagába itthon jól megy, aztán próbán vagy felvételnél meg úgy sz@r az egész ahogy van
benvolio@ pedig nyugodtan megmutathatnád, hiszen sorstársak közt vagy, mint láthatod itt mindannyian botcsinálta de lelkes amatőrök, botladozó kocagitárosok vagyunk, szóval nincs mit restellni... -
dl650
tag
válasz
Blindmouse_ #61704 üzenetére
Pedig ha jól tudom neked van pár év gitáros múltad.
Más : már meg akartam kérdezni itt a fórumon, hogy pl amit most játszottál, a szóló elején is meg később is párszor szinte "sikít" a gitár. Ezt, hogy hívják és, hogyan lehet előcsalogatni? Vagyis hát tudom, hogy működik, de nekem nem megy. Nálam nem jön ki ilyen élesen a hang. Gitár, vagy hangszedő, vagy beállítás kérdése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Külpolitika
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest