Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Miért pont Kazuha, Zhongli, Cyno?
Mármint megértem, mert a férfi karakterek közül Alhaitham, meg talán Diluc mellett magam is Kazuhát és Zhonglit kedvelem leginkább és Cyno se utolsó, de miért "csak ők"? Vagy húztál ki másokat is?Szerk: Szerintem nem baj, ha "régebbi" karakterek mennek a levesbe, hisz ha akarod bármikor előveheted még őket. + ha újabb és újabb karaktereket kell kifejlessz, akkor egy kicsit több értelme van minden nap elővenni a játékot, van valami cél azon kívül, hogy kipucolja az ember a mapot vagy 5 év múlva a sztori végére érjen.
A több fejhallgató előnye is az, hogyha ráunsz az aktuálisra, akkor csak kicseréled egy másik hangzásúra (bár egy ideje átálltam earbudra, de abból is kettő van, amiket x havonta kicserélek, mert néha csettintésre elegem lesz az aktuális hangjából).[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Másik meg az, hogyha jön valaki új, azt most kinek a helyére tegyem be. Elkezdtem fejleszteni dendro Travelert, erre itt van Nahida, Traveler megy a fiókba. (amúgy nem megy, mert a sztorit vele játszom) De pl ezért nem kell a Shogun. Mert akkor meg Cyno megy a levesbe (ahogy ment Razor Cyno miatt). plusz ott van Kuki? aki még jópofa, Cyno mellé pont jó lesz, de akkor meg Fischl teljesen felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest