Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Nos, vélemények az 1.6 bemutatóra?
    Először ami szemet szúrt, vagyis inkább dobhártyát az Klee angol szinkronja. Borzalmas, jesszus, a japán sokkal jobb. :DDD Persze egymás után nézve az angol és japán videóját a japán is elhiszem ha sokakat irritál, de az anime-k alapján legalább az passzoló hang, míg az angol szinkron ennek a stílusnak nagyon rossz. Bár megszokás kérdése lehet. Szerencsére nem erőltette a Klee hangot, a normál hangja rendben volt a szinkronszínésznek.
    Maga az 1.6 várható programja, eventjei érdekesek, egyiket se emelném ki nagyon. Kapunk sok mini-játékot ismét, meglátjuk gyakorlatba milyenek lesznek. Az új terület is jópofa, de ami jobban izgat az új ellenfél, és Inazuma felvezetése. Rögtön a videó végéhez ugorva, bemutatkozott széles közönségnek is Ayaka, és már reménykedem picit, hátha jön 1.7-ben, avagy átnevezik azt a patch-et 2.0-ra. Tudom, bilibe lóg a kezem, de hátha. :U Sok érdekes Inazuma helyszínt és információt kaptunk. Nagyon várom.
    Visszakanyarodva még 1.6-hoz, az új karakter érdekes, de megint egy magányos harcost fiút kapunk Xiao után. A fiatal férfi karaktereknek ez áll jól ezek szerint, engem irritál. Maga a karakter se fogott meg, és mivel support is, így kihagyom, valamint Klee-t is. Ellenben a skin-ek már izgalmasabbak. Barbara skin ingyen jön, mivel a karakter is mindenkinek megvan így ez tök jó dolog. Jean skin viszont külön megvásárolható lesz, az árára kíváncsi leszek. Illetve közvetlen zsebbe kell majd nyúlni érte, vagy crystal-ért adják vajon? (utóbbinál is ugye vásárolni kell, de a welkin-ekből azért gyűlik ha az ember nem váltja át)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák