- Synology NAS
- Windows 10
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Video konvertálás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Padavan firmware
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Canon 550D fényképezőgépet a Fókusz Fotóban, és a videófelvétel közben egy hotpixel éktelenkedik a lejátszott videón. (hiába fényképezőgép, akkoris sokan használják kamera helyett)
Pont ugyan így szívtam meg az első videókamerámmal is, amit a Media Marktban vettem meg. Akkor túlléptem a 3 nap cseregaranciát, míg észrevettem...de amúgy kicserélték volna. Így csak CCD-t cseréltek benne.
Most még bennevagyok a 3 napban, ez minden boltra vonatkozik? Van esélyem kicseréltetni?
-
Ren Hoek
veterán
Media Marktban szó nélkül kicserélték volna a DV kamerámat, de sajna lejárt a 3 nap. Szervízben is azonnal hibának minősült és cserélték. Mindegy bízom a Fókusz Fotóban, rendesek voltak eddig.
Az a baj ezzel, hogy ugye baromira látszik videózásnál, és minden anyagodon nyomot hagy. Ha az LCD-jén lenne pixelhiba, az nem is zavarna, de itt magában a rögzítésben van sajna, tehát az eszköz funkciójában. Ritka de általános jelenség a videókameráknál is, nagyritkán a milliós kamerákba is kerül 1-1, de ott van olyan funkció, hogy hardveresen korrigálja a kamera ha meghatározod a hotpixel helyét.
Fotógépeknél nincs pixelhiba gari.
Na mindegy azthiszem jogosan reklamálok, egy 200 ezres eszköznél ne legyen működésbeli hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest