-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerecske
senior tag
válasz lapalapa #74382 üzenetére
Ott legalább a kellemetlenség ellenére egyértelmű volt a hiba.
Nálam egyben van így külsőre.Nem tudom mi lett vele, nem is volt mozgatva.Most már ott tart, hogy egyáltalán nem tudom működésre bírni, folyamatosan villog az "Unlocked " felirat ha rádugom a gépre.
Na mindegy holnap szervíz.Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Audiolab M-DAC + al járt már úgy valaki , hogy "eldobja " a jelet? PC USB kimenettel használva az "Unlocked" felirat villog rajta.Próbáltam már 3 különböző gépen is , különféle usb csatlakozókban , másik kábellel is, többféle lejátszó programmal, ugyanaz.Valamikor jól működik kb fél óráig valamikor pedig egyáltalán meg sem szólal.Van itt valamelyikőtöknek tapasztalata ezzel a DAC-al?Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off topic a kérdésem bocsi előre is.
Szóval, mit kell beállítani a foobar-ban, hogy ne csak PCM 44.1khz-et jelezzen ki a DAC(Audiolab M-DAC+) az összes zenénél, még a DSD-k nél is? Az egyik pl. vlc-ben PCM 192khz- el jelenik meg a foobar-ban pedig ugyanez a fájl csak PCM 44.1khz.
Írtam a saját topikjába is , de ez itt jobban pörög, hátha valaki tudja.Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha elindítok egy zenét (foobar vagy vlc) Teac ud 301-ről,alig egy perc után mintha kifagyna?A lejátszóeszközöknél a támogatott formátumoknál ilyenkor csak a 32,0 khz látszik. Csak ha ki és be kapcsolom újra a dac-ot tudom megint elindítani a zenét. flac és dsf,dff-nél is ugyanez,usb kábel QED Performance,driverek fent vannak,win10. Remélem nem a dac-al van valami gebasz, mert kintről van , elég macerás lenne kicseréltetni.[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Régebben már voltam itt, viszont most lett aktuális egy amp/DAC vétel (ha lehet így egyben a 2) egy Grado RS1-hez.Láttam az ajánlottak közül a TEAC UD-301 -t és megfelelőnek tűnik.(kintről meglenne 150e-ből)
A kérdésem hogy ez a készülék milyen hangzásvilágú?Melegebb, természetes vagy inkább nyers?Jó lehet az adott fejeshez?Ebben az ár és tudáskategóriában milyen amp/DAC kombót ajánlanátok még esetleg?
Zeneileg talán egy picit melegebb karakter kéne, a fejes picit harsánynak tűnik(igaz csak egy Marantz SR6008-al tudtam meghallgatni).Elektronikus zenét egyáltalán nem hallgatok, főként a progresszív, összetettebb, hangszeres műfajokat szeretem(Ayreon,Epica ,Dream Theater,Nightwish,Symphony X).[ Szerkesztve ]
-
gyerecske
senior tag
Aha, értem.Melyik típusokat érdemes fontolóra vennem?A Marantz azért merült fel, mert a házimozi erősítőm is az, ezért illett volna a rendszerbe, és azzal meg vagyok elégedve.Viszont jó lenne a legtöbbet kihozni a fejhallgatóból.Gondolkodtam még csak "sima" fejes erősítőn is, de elég nagy a választék, külföldi fórumokon is írnak mindenfélét.Meghallgatni pedig nincsen lehetőségem mindegyiket.
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
GRADO RS1i fejhallgatóhoz milyen DAC ajánlott?
Marantz HD-DAC1 szimpatikus a tesztek alapján, de nem igazán tudom, hogy a kinézett fejhallgatóhoz mennyire passzolna.
Ti mit ajánlanátok hozzá?
Köszönöm.Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
GRADO RS1i fejhallgatóhoz milyen erősítőt ajánlanátok?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest