Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bkercso #91862 üzenetére

    Gőzöm nincs, hogy az Onyx milyen belül, rövid ideig használtam úgy hogy az R+S zárva volt. Károsodást nem észleltem. Akkor ahogy mondod, hosszabb idő alatt okozhat gondot. A füleskimeneten alapból van egy kis zaj, azt írják a neten, de csak max hangerő beállítással, azt hallom én is, persze amikor zene nem szól. Zene alatt amúgyis max 20% hangerő, felette levinné a fejem. Tehát a 100% volume esetén tapasztalható minimális zajnak nincs jelentősége...sztem. Meg amúgyis megszoktam, bakelitet is hallgatok, annak meg alapból sokkal magasabb a zaja mint a modern digit cuccoknak.

    A régebbi kérdés eredendően arra irányult hogy az R+S zárás okozhat-e durva hibát, esetleg füst. De az kiderült hogy nem.

    Az meg érdekes hogy az Onyx manualjában ott van a TS, TRS dugó kapcsolási ábrája, de azt meg nem írják hogy mit hova szabad csatlakoztatni. Emiatt a mái napig nemtom hogy a front hangszerbemenet TS mono unbalanced, vagy TRS stereo unbalanced, vagy TRS mono balanced-e. Ugyanez a dilemmám az XLR mikrofon bemenet esetén is. Ha ezt valaki meg tudná mondani... :R , jó lenne, mert fogalmam nincs milyen kábeleket és mikrofont vegyek hozzá. Az Onyx front fotója, ha segít esetleg.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák