Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz contaxg #90856 üzenetére

    Azért azt én problémaként értékelném, ha kereskedőként nem érted a piac igényeit. Azt kéne látni, hogy aki egy hordozható dacamp-ot vásárol az egy TERMÉKET (terméket) vesz, nem egy hangot. A hang maximum csak a leglényegesebb szempont, de se nem az egyetlen szempont, se nem teszi lényegtelenné a többi szempontot. A szomorú a történetben egyébként az, hogy pl head-fin minden 10 hszből 8 negatívan nyilatkozik erről a "csomagról" de neked valamiért eszedbe sem jut, hogy talán a maradék 2 elfogult, te élből úgy állsz hozzá, hogy hát akkor mást nem lehet csak az hogy a másik 8 téved. Nem , nem ők tévednek. Nincs itt semmi szent grál amit ti ketten láttok a másik 8 meg nem, a Mojo 2 a hordozható dac-amp mint kategória félreértése. HA (ha) a Chord nyíltan azt kommunikálná, hogy ez egy 600 , adott esetben 1200 eurós termék azoknak, akik két szálloda közt 300 grammban szeretnének magukkal vinni egy potens hangot, senki egy szót nem szólna kb. Nem erről van szó, arról van szó hogy a Chord ezt egy portable cuccnak reklámozza és ez nem az. Ez egy nagyon pici desktop dac-amp.
    Ez a cucc, szóljon akárhogy, a piacra amire készül 2022-ben egyszerűen kevés és kész. Ehhez kell hozzáadni a tényt, hogy a piac legdrágább ilyen jellegű megoldása. Ezt elég nehéz bevédeni...
    HA (ha) tudna a 7 helyett 10-12-14 óra lejátszást, lenne rajta balanced (ami akár csak csatlakozó kialakításban balanced, nem azért mert kellene, hanem a kompatibilitás miatt), lenne beépített BT/AirPlay benne, illetve normális gyorstöltés (pl PD, amihez ugye kelle az USB-c) na akkor lenne egy elég drága megoldás 600 euróért amit össze lehetne hasonlítani mondjuk egy Gryphon-al , hogy van e helye a piacon. Erről itt erősen szó sincs. Nem gyanús, hogy az egész piacon , nem márkán belül, az egész piacion nincs még egy olyan termék, ami ennyire kevés szolgáltatást nyújt ? Miközben drágább megoldás sincs egyébként ? Nem érzel némi ellentmondást , tényleg nem ?

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák