Új hozzászólás Aktív témák

  • HELLAFLUSH

    őstag

    válasz Capt.Obvius #87478 üzenetére

    köszi. :R

    #87479 Exodius:
    Hát nem tudom, hogy OLED-e de minden esetre egész jó mert sötétben is csak a narancssárga jelzések világítanak, a háttér az fekete marad mint az OLED-nél.
    (bár lehet, hogy tényleg OLED :DDD)

    #87480 bkercso:
    :R
    A magasakat illetve úgy érzem, hogy a Philips Fidelio X2HR-nek tisztábbak lettek a magasai, idáig olyan fátylasnak tűnt, nem volt olyan éles és tiszta mint most, viszont a mélyekből egy hajszálnyit mintha elvett volna.
    (Asus Strix Soar-t és egy Fosi Audio Q4-et használtam előtte)
    Ami érdekesség még, hogy az Xbox SX kontrollerébe dugva az X2HR-t egyáltalán nem voltak jók a magasak, alig hallottam az online FPS játékokban a lépéseket...de szerencsére ezt tudtam korrigálni a Dolby Headphone alkalmazással...na most az EX5-el alapból jók lettek a magasak EQ nélkül.

    (bár azt hozzá kell tennem, hogy a mostani X2HR-em amit nyúzok még csak 1 hetes "bejáratós" és műbőr fülpárnákkal használom; az előző X2HR-t már eladtam pár hete)

    de azért jó lenne valami mással is kipróbálni nem csak az X2HR-el. :K

    Sajnos lehet eladásra kerül majd mert ma elfosta magát a házimozi erősítőm. :W :(
    Pontosan nem tudom még, hogy mi a baja de reménykedem benne, hogy megúszom pár relé cserével és 2db 125V 8A üvegbiztivel amit kivágott. :(


    #87481 btraven:
    Kikapcsolni nem lehet viszont be lehet úgy állítani, hogy csak a bemenetet mutassa illetve lehet fényerősséget is állítani rajta. :)

Új hozzászólás Aktív témák