Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz KMT #6710 üzenetére

    Teljesen igazad van. Ha tudnám, hogy mi az oka a különbségnek, én írnám a szoftvert :)

    Baluka cuccairól

    1. Legkönnyebben elintézhető: DACMagic
    Nem nagy szám. Hallgatható, de transzparenciában, nyugodt hangzásban nagyon messze van az igazságtól. Színezi a mélyeket, de kissé karcosan. Őszintén szólva 5-6 percnél, és 3 félszámnál többet nem kapott, mert nem láttam értelmét.
    2. Bezzeg a Schiit Agard, amikor az Apogeera lett kötve, az számottevően jobb, mint a beépített erősítő.
    Az Apogee szélesebb színpaddal rendelkezik, több és színezettebb a mély tartománya.
    A Schiitnek szűkebb, de érezhetően pontosabb a színpada, lágyabb a mély tartománya, és transzparensebbek a magasak, édesebb hangú az összkép. Érezhető fejlődés az Apogeeval szemben.

    Számomra: két komoly tanulsága volt ennek a két napnak, amit az idegen rendszerekkel tölthettem:
    1. Egy talin még felszínesen sem lehet karcolgatni egy füles értékeit sem, nemhogy egy erősítő vagy DAC képességeit.

    2. A HD650 nagyon kellemes füles. Nagyon nyugodt klubhangzást produkál. A jazz és a rokon műfajokkal az egyik legjobb, amit valaha hallgattam. A mélyek a legtöbb műfajjal nem zavarók. Ezután egy rohadt rossz szót nem mondok rá. :) Sajnos nem volt itt a K500, de emlékezetből laposra veri azt hallgathatóságból.

    A DF még mindig maradt a személyes kedvencem. De arra is jó volt ez a két nap, hogy rájöjjek, miért dobtam először félre a DF-t, olyan megjegyzéssel, hogy ez egy hallgathatatlan sz@r.
    Először sokáig hallgattam az újdonság 650-t, aztán felrakva a DF-t, néztem bambán magam elé, hogy mit eszek ezen a vackon. Több órába tellett, míg rájöttem, hogy a hangerő a kulcs. A DF csak alacsony hangerőn szól jól, utána szétesik az akusztika. Akkor tetszett meg, amikor befogtam hordozhatónak, és a halkabb kimenetről szólt.

    Most nem mondok semmit a HD650 - K240DF összevetésről, hanem inkább kölcsönadom balukának pár napra (bár ő még nem tud róla).

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák