Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz pendre54 #59900 üzenetére

    leteszteltem a fenti progival 200 Hz alatt az egész spektrumot, nyilván nem 0.001 Hz-enként, de azért volt felbontása fokozatosan (a spektrumot 10p alatt tolta végig). 10 Hz-ig semmi.

    aztán ugyanez 10Hz-től 0.1 Hz-ig. attól függően, hogy mekkora lett az időablak (ez ugye meghatározza a léptetés felbontását is), 3-7 Hz között kapcsolt ki, tehát 7 Hz alatt bizonyos hangokra már kikapcsol, 3 Hz alatt pedig mindenre.

    amit leírtál, nekem is ott szűnik meg a hang, amúgy többször is a szám folyamán, gondolom ezek a finomhangolástól függnek, hogy éppen melyikünk erősítőjén pontosan milyen frekinél, de egy bizonyos freki alatt már mindegyiken. meg persze függ a hangerőtől, nagyobb hangerőnél valószínű kicsit magasabb frekin lekapcsolja már.

    gondolom JRiveren azért nem jött elő, mert az valahogy szűri a kimenő hangot? lejjebb veheti a túl alacsony frekiket, ezért kell azt jobban hangosítani, hogy előjöjjön? én foobar-al hallgatom, a dac saját asio driverével.

    (#59899) bkercso: először azt hittem, hogy csak ez a netről letöltött flac ilyen, de pendre54 leírása alapján a spotify-os is, tehát valószínű a masterben is benne maradtak ezek az alacsony frekik. fura, az albumon az ezt megelőző trackben nem volt semmi. ilyesmi.

Új hozzászólás Aktív témák