Új hozzászólás Aktív témák

  • guppy

    őstag

    Miután már több mint egy napja a birtokomban van és aktívan használom a Mytek Stereo 96 Dac-om, így úgy döntöttem írok róla egy pár sort, mik vele az eddigi tapasztalataim.

    A tegnapi nap még leginkább olyan nap volt számomra mint karácsony másnapja, még nem igazán merültem el az új játékszerben, csak próbálgatom mit tud. Ma már volt időm nyugodtan leülni és zenét hallgatni.

    A Mytek hangja nem úgy jobb mint ahogy vártam, (részletesebb, nagyobb színpad) hanem sokkal inkább a zene prezentációjában különbözik, sokkal egységesebbnek hat, sokkal inkább zene mint hangok sokasága. Az énekhangok valóságosabbnak hatnak, jobban elhiszem, h valódi személytől származik. Hangja részletesebb, u akkor nem nyomja annyira a szemembe a felvételek hibáit(bár ez lehet h csak annak az oka h még nem szoktam meg a hangját)

    Jelenleg még O2-ről használom, és azt kell hogy mondjam elégedett vagyok a hangjával a rendszernek, egységesnek gondolom. Nemtudom mennyire fogja vissza a kis O2 a Mytek hangját de elmúlt az upgradetiszem egyelőre :)

    Amikor épp eszembe jut szoktam összehasonlítgatni a laptop spdif kimenetét a halide bridge spdif kimenetével , azt kell h mondjam nem igazán hallok különbséget (mindkettőnél superlockot használva), köszönhetően a két spdif bemenetnek a dacon gyorsan és egyszerűen tudom váltogatni őket

    Negatívumok
    - hallani a trafó búgását ha nincs bekapcsolva laptop, u is a laptop vinyója jóval hangosabb és elnyomja
    - túl nagy a beépített fejes erősítő gain-je

Új hozzászólás Aktív témák