Új hozzászólás Aktív témák

  • nLali

    senior tag

    válasz Polllen #102479 üzenetére

    A táp kérdés az rpi esetében ugyan úgy nyitott. Úgy sejtem, hogy wiim-nél se jobb a helyzet. Mindegy az eszköz, a táppal foglalkozni érdemes. A kényelem nem mindegy.
    A Windows minden hangját szeretném kiterelni valami eszközre, ami nem PC, de nem tudok olyan megoldásról, ami ezt stabilan és ingyen/olcsón tudná.

    Az meg szintén nem elhanyagolható szempont többünknél, hogy a Cavern + EQ APO + Rew szoftverek adta többlet mellett szerintem marginális annak a jelentősége, hogy milyen eszköz a forrás.

    PC előtt ülve kényelmesen tudok váltani, hogy hangfalon, vagy valamelyik fej/fülhallgatóval szeretnék tartalmat fogyasztani. Ennek megfellően betöltöm a hangfalhoz/ szobához esetleg adott fej/fülhallgatóhoz való korrekciós fájlokat és bumm.
    így készül a csokapik. :))

    A YT mobil alkalmazásával lehet tévére lőni a néznivalót. Ha ehhez hasonló lenne pc-n böngészőből, vagy akár win-re telepíthető yt alkalmazásból, akkor az sokat dobna kényelemben és már elgondolkodnék, hogy pc-t csak távirányítónak használjam. De még ebben az esetben is ott maradna pár megoldandó dolog.
    Én még nem találtam alternatívát a pc elhagyására.

Új hozzászólás Aktív témák