Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.albert
csendes tag
Én listám, mit mivel kell összehasonlítani kicsit más lenne. Ebben a 300e körüli milc váz + kit kategóriában azért elég jó gépek vannak minden gyártónál. Sony a7 talán kissé szuboptimális működésre modernebb gépekhez képest, de cserébe full frame képminőséggel kompenzál.
(én is próbáltam akció nélküli árakat gyűjteni)Fuji x-t20 + 16-50 kb. 330e
Panasonic gx9 + 12-32 kb. 285e
Sony a7 + 28-70 kb 350e
Sony a6300 + 16-50 kb. 330e
Canon m5 + 15-45 kb 360eInnen kezdve személyes prefencia, kinek mi a fontos egyes gépekben vagy rendszerekben.
-
m.albert
csendes tag
Az X-T20 inkább az X-E2-eshez képest lenne előrelépés, főképp autófókusz terén. Sokáig néztem X-T10-est de nem győzött meg, még régebbi Olympus E-M10 is sokkal gyorsabbnak tűnt minden szempontból.
Most így kora este GX9 + Olympus 45/1.8 és X-T20 + Fuji 56/1.2 eléggé hasonlóan működik. Talán a Fuji kicsit picit többet vadászik és hangosabb, de olyan nagy sebeesség különbség nincs működésben.
(mielőtt valaki megkérdezné minek a két rendszer, a feleségem a lelkes m43 felhasználó)
-
m.albert
csendes tag
válasz DonRazzino #18922 üzenetére
Benézek én is szerintem. Tudok hozni egy lassan antik Fuji S5-öt is, ha valaki össze akarja hasonlítani jpeg engine fejlődést.
-
m.albert
csendes tag
Egy évig használtam Nikon mellett zsebgépnek X70-et, de most léptem egy nagyobbat X-T20 és 23/f2 vétellel. Nekem is az a gyanúm, hogy jövő héten jön cashback.
Érdekes így egymás mellett Nikon D7200 és X-T20, ha csak egy vázam lehetne nem biztos hogy tudnék dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Synology NAS
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Automobilista 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Max
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest