Aktív témák
-
-
addikt
Gyerekek! Nem akarna valaki egy stream-et csinálni a F1 időmérőről és futamról,úgy,hogy kommentáljátok.
Nekem nem kellene a magyar kommentárok hülyeségeit hallgatnom és nem kellene megtanulnom idegen nyelvet sem
Nem mondom,hogy nagyon nagy igény lenne rá,de páran néznék azt hiszem.Vagy hülye ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz Oliverda #9351 üzenetére
Kábel... azért jó, hogy a UPC-nél plusz pénzért adnak egy ingyenes csatornát...
Remélem a múltkori F1 felmérésből kijön, hogy kéne hivatalos, mindent közvetítő, mindenütt nézhető F1 netes adás... ...és nem úgy oldják meg mint a tenisznél, hogy csak bizonyos országokban megy (tennistv.com), a többiek meg le vannak....
-
addikt
Tudtam én,hogy kell a hsz-em végére a kérdés.Így könnyebb válaszolni nektek
Mindegy.Dél körül megnézem a retekklubbon -
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #9361 üzenetére
Sztem kopaszon gázabb volt.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Bermi
aktív tag
válasz Motion_Blur #9361 üzenetére
#9329 P00By:
A szabály visszaállítása minden bizonnyal az időmérő teljes menetrendjét érintené, hiszen a három etapra osztott kvalifikáción nehéz lenne igazságosan meghúzni a határt. Amikor életben volt a szabály, az időmérőkön minden pilótának ugynannyi ideje volt arra, hogy megfussa legjobb köridejét.
a jelenlegit én jobban szeretem, bár voltak nagy csaták és jobban lehetett kalkulálni a versenyreén csak a képen látom, de ezen nagyon megváltozott valóban
[ Szerkesztve ]
F1.....
-
Pá
addikt
Úgy tűnik a Merci meghagyta magának a kiskaput, hogy lemásolhassa a Meki megoldását - bármire is jó a kis szellőzőnyílásuk és még a homologizáció előtt feltette az autójára. Ezen a képen látszik a felfüggesztés mellett/mögött a kis nyílás.
Állítólag a Renaulton is van már egy ilyen.
-
hunnylander
őstag
Ha szabadedzés, időmérő vagy futam alatt látogatjátok meg a McLaren honlapját (mclaren.com/home), a Race 1.0b nevű szolgáltatást láthatjátok, ami élő kommentár és a két autó telemetriája plusz 'GPS circuit map'.
A mclareneseknek érdekes lehet a Live Timing mellé.
www.HunnyF1.com
-
Pá
addikt
válasz hunnylander #9370 üzenetére
A telemetria mit takar?
-
törölt tag
válasz proof88 #9372 üzenetére
A MoTec az MoTeC...viszont a beérkező adat az teljesen más...illetve persze nem teljesen más, de az összefüggései más olvasatban értelmezhetőek.
Sok adatot simán megadhatnak, mert azok önmagukban semmit nem érnek, hasznosan összevethető adatokat meg nyílván nem fognak nyílvánossá tenni
-
raczger
őstag
PH! F1 Top 10 játék
Gyertek tippelniwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
7Heads Drago
veterán
A Mercinek mi volt a nagy újítása amit csak ide hoztak?
Mert eddig csak titkolták. Ígéretek azok voltak a javulásra...[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hunnylander
őstag
Csináltam egy screenshot-ot a 'reklámvideóból'.
Hely(ezés), Kör, (Kör)idő, Távolság, Sebesség, Gáz (mértéke %), Fék (mértéke %), Sebességi fokozat, Motor fordulatszám, Oldalirányú (G-) erő, Egyenesvonali (G-) erő
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz 7Heads Drago #9383 üzenetére
Nem konkrétan erre válaszolva, de:
A Mercedes is kapott a cockpit elé egy kopoltyút, ami a McLarennek is van [link] - első felfüggesztés bekötési pontjai után közvetlenül
Hogy ennek konkrétan milyen (ilyen?) szerepe van, azt nem tudom..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
7Heads Drago
veterán
válasz Motion_Blur #9385 üzenetére
Érdekes hogy nem a két koponya találta ki. (Schumi-Brawn)
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
zodo
nagyúr
válasz Motion_Blur #9385 üzenetére
Ma kezdtem el az idei híreket olvasgatni, mert jelenleg nincs kedvenc pilótám akinek drukkolnék, de így is érdekel az idei év (pláne) ,mint az ezt megelőzőek.
Szóval ezt olvastam arról az elemről:"A McLaren rendszerét azonban nem lesz egyszerű lemásolni, ugyanis a feltételezések szerint az orrelemen található nyílásból érkező légáramlatokat a pilótafülkén vezetik keresztül a hátsó szárnyhoz, így az egyenesben csökken a légellenállás. A pilóta a térdével azonban el tudja zárni a szelepet, amivel megszakíthatja ezt a légáramlatot, így a kanyarban az autó megfelelő tapadást biztosít."
Mindenesetre, érdekes fejlesztés.
-
kozmi55
tag
A Q3-ban most is teli tankkal fognak futni, vagy már üressel?
-
kd
aktív tag
Hali!
működő live streamet tud valaki ?[ Szerkesztve ]
JAJA DE MI HAJCSA
-
[CS]Blade2
addikt
Glock elhagyta a kerekét.
Chandhok még mindig nem ment egy métert sem. Nem is nagyon kapkodnak az autójánál.
Live: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
válasz [CS]Blade2 #9398 üzenetére
Kellettek ezek a kiscsapatok ide...
-
hunnylander
őstag
Az FIA-s csóka kicsit ideges.
www.HunnyF1.com