Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz AMD Power #10692 üzenetére

    Az. Ő a csapatfőnök az ő felelőssége is, tudott arról hogy behívják, ha nem tudott róla akkor irány a gumicserélő pozíció... :U Egyébként nem hinném hogy Hamilton esetében nem lett volna necces kint maradni, nem 100% hogy jobban járt volna, maradjunk ennyiben.

    Alonso meg egy ilyen helyzetből amit kihozott és még ki lehetett volna...nagyon összepasszol Alonso a Ferrarival, totál másképpen érzi magát szemre is mint pl a Mclarenben anno az első futamokon. Nehéz lesz megállítani idén.

    Massa meg kemény munkával és sok csúszással biztosította a csapatot arról, hogy ő jó lesz második számúnak is. Ellenszenves egy versenyzés volt, persze Alonsonak kell megelőznie ha akar valamit, de mikor odaért már nem volt meg a sebesség. Persze Massa is kicsit begyorsult hirtelen...úgy néz ki kell neki egy Alonso a fenekébe, mert előtte meg égett mint a rongy, az a hogyan vezess rádió nagyon ciki volt. Persze vannak futamok ahol meg Massa lesz gyorsabb, ez biztos. Kérdés hogy addigra fog-e számítani, ha a Ferrarinak van egy csöppnyi esze az első két futam után már eldönti ki megy az egyéni vb-ért.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák