Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Submarine #41662 üzenetére

    Nem is azt írtam, hogy hiba van, hanem az SSDOK, Samsung Magician, HD Sentinel, és egyéb SSD-infós programok kényesek arra, hogy milyen driverrel hajtod a SATA vezérlőt, amin az SSD is lóg. Vannak driverek, amiket nem szeretnek, az MS default driverrel viszont mindegyik megy. Egyébként még maga a Windows is kényes erre, vannak driverek, amiket nem szeret, és pl. nem megy velük a TRIM.

    Ez nem Windows 10 alverziótól függ, hogy 1909-es, vagy 2004-es. Még attól sem függ, hogy te nyúltál-e a Windowshoz, attól még valami update feltehetett a háttérben automatikusan valami spéci chipset drivert, ami a SATA vezérlő driverét is kicserélte. Épp ezért kéne ellenőriznek, hogy a SATA vezérlőt milyen driver hajta KONKRÉTAN. Még egyszer hangsúlyozom: nem arról szól, hogy mi hibás, mi hibátlan, friss-e a driver, meg te mihez nyúltál.

    A modorom nem tudom miért kritizálod, jó indulattal próbálok segíteni, mert úgy érzékelem, hogy nem vagy képben a probléma hátterével kapcsolatban, és te jöttél a topikba segítséget kérni.

Új hozzászólás Aktív témák