-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz lkksioskdl3 #84010 üzenetére
Azt tudom
Csak arra próbáltam célozni, hogy itt már X-meneknek hívják majd magukat.
Hát annyira engem sem, de ezt is moziban nézem majd, mint az előző kettőt.
De most perpill jobban várom a jövő heti BvS-t meg majd májusban a Polgárháborút.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
veterán
válasz lkksioskdl3 #85794 üzenetére
Jimnek van meg egy Ember a Holdon is , ne felejtsuk el .
+Truman Show[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz lkksioskdl3 #85794 üzenetére
Gondolom Jim Carrey 90-es évekbeli grimaszos vígjátékaira gondoltak. Dumb & Dumber, Maszk, Ace Ventura... melyik Melissa McCarthy alakítás ér fel ezekhez? Nem jó filmet kérdezek, mert pl. nekem a Kém összességében nézhető volt, mást meg nem láttam. Igaz, a Kém sem olyan, mint az Ace Ventura, de ez nem csak a színészeken múlik, másrészt McCarthy-t mindenki lejátszotta benne, annyira jó komikus. Jason Statham meglepett, mennyire ment neki a baromkodás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz lkksioskdl3 #86482 üzenetére
Igen is, meg nem is. Night Shift a novelláskötet címe, Graveyard Shift meg az egyik novella, abból készült film. Meg még jó néhányból, ebben a kötetben szerepel A kukorica gyermekei, A mángorló, A fűnyíróember, Kamionok, Néha visszatérnek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
atike
nagyúr
-
brownus
veterán
válasz lkksioskdl3 #87535 üzenetére
deadpool ellenében meg nyert hardcore henry
-
legiaap
félisten
válasz lkksioskdl3 #87535 üzenetére
Na a Deadpool nálam még az értékelhetetlen kategória. Ryan ismét egy nagy semmit alakított mint anno a green Lantern-ben.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
devil-k
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #87589 üzenetére
Én is csak azért érdeklődöm a film iránt, mert norvég... Az ilyen filmekben még nem csalódtam, ami ebből az országból származik.
(#87590) Dilikutya
Nagyon köszönöm, már kölcsönzöm is.- mozi bolondéria -
-
eeXaa
addikt
válasz lkksioskdl3 #89226 üzenetére
..persze.. az egész film egy értékelhetelen szar volt. Semmi kétség.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz lkksioskdl3 #90264 üzenetére
Mert állandóan CS:GO-zik!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz lkksioskdl3 #90266 üzenetére
Arról nem tudok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #90408 üzenetére
Ma megnézem még egyszer a Batman: Assault on Arkham-ot. ÉS utána összevetem a kettőt egy rövid commentben.
-
törölt tag
válasz lkksioskdl3 #90444 üzenetére
Olyan durvák vagytok ma. Lökd a padlóla. De dulván.
-
aizen92
addikt
válasz lkksioskdl3 #90501 üzenetére
narrátor mondta, vagy mifene. Nekem is rémlik.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gyuromoj
veterán
válasz lkksioskdl3 #90501 üzenetére
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz lkksioskdl3 #90646 üzenetére
Az a baj, hogy ha így csinálnák, sokkal természetellenesebb lenne egy darabig a gyors mozgás, utána pedig szaggatottnak látszana a lassú. Próbáld ki tévén, hogy időnként ki-be kapcsolod a mozgásjavítást.
-
Gery9112
őstag
válasz lkksioskdl3 #90750 üzenetére
Az ébredő erőben nem Kylo Ren-re gondoltam, nála tetszett a váltás, hogy ő mindenképp gonosz akar lenni és Vaderhez felnőni meg a színész se zavart. Akire gondoltam az Hux volt, ő. A Rogue One-ban a birodalmi tiszt, Orson Krennic sokkal karakteresebb és hihetőbb így az előzetesek alapján. A fehér egyenruhát meg ide most azonnal mert nagyon badass.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
bAtt001
addikt
válasz lkksioskdl3 #90750 üzenetére
Darth Vader - Darth Sidious? Ott is ugyanez volt, ha nem csak a filmeket nézi az ember hanem képregényeket, könyveket is akkor Vader nem volt akkora nagy májer mint a filmekben
-
haypro
senior tag
válasz lkksioskdl3 #91129 üzenetére
Most komolyan... Boyhood?
[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Viszlát
addikt
Na akkor induljon a nyivákolás.
Nem rossz, 90%-nak ott a helye egy ilyen listán.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tibiajax
nagyúr
hát ez egy eléggé... szubjektív lista
melyik hülyének a listája ez?[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz lkksioskdl3 #91404 üzenetére
A szinkront az [origo] is dicsérte, bár a filmes véleményeiket illik fenntartásokkal kezelni, akár csak az SG.hu esetében.
-
bAtt001
addikt
válasz lkksioskdl3 #91404 üzenetére
Rosszabbra számítottam sokkal, nem vagyok szinkron párti, de kellemesen csalódtam, biztos jobb eredeti hanggal. Nem beszélnék le senkit a szinkron miatt a moziról mondjuk úgy
A végén tényleg rendes drámába csap át a film, ezért is felesleges úgy nekiállni, hogy vígjátékot fogsz nézni mert nem az a film.
-
Magnum_
nagyúr
-
Viszlát
addikt
válasz lkksioskdl3 #92417 üzenetére
Bátor kijelentés Carrey-ről. Minden filmjét láttad?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz lkksioskdl3 #92420 üzenetére
Az egyetlen normális (komoly) szerep, amiben jól is játszott nem az ebben a drámai szerepben volt a legjobb eltúlzott változata, hanem egészen mást jelent. A második állításod éppen ezért sokkal könnyebben emészthető, az elsővel tulajdonképpen lehúztad a klotyón a Truman Show-t, a Man on the Moon-t, az I Love You Phillip Morris-t...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Bomba ár HP Pro X360 G3 Silver - Intel N5000 Quad I 8GB I 256GB SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i3-3GEN I 8GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 128gb Red, független szèp âllapotban
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest