Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Integra #26112 üzenetére

    Igaz, bár szerintem ezeknek a nagy sztárdömpingeknek egy filmen belül meg van a hátulütője is. Például a Bosszúállókban RDJ eléggé elvitte a jeleneteket a többiek elöl. Ami nem feltétlenül volt indokolt. Mármint tényleg jól hozza a szerepet, de kicsit azt lehetett érezni a közös jelenetekben, hogy van ő és külön a többiek. Ez lehet forgatókönyv probléma is, lehet így írták meg a jeleneteket. De lehet az is, hogy lebontva a filmekre az Ironman a legsikeresebb közülök. Legrosszabb esetben itt jött az ki, hogy a szuperhősöket alakító szinészek közül ő a legtehetségesebb és ismertebb. Ez pedig abból következik, hogy a többiek kisebb (viszonylag) nevű színészek és pont ezekkel a filmekkel váltak híressé.

    Az F&F sorozatról ebből a szempontból nem is érdemes beszélni. Mert akárki akármekkora rajongó azt azért bevallhatja, hogy ott színészkedésnek nyomát se látni.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák