- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz Tibiajax #26599 üzenetére
Pedig én valószínű a 21,5 monitoromon nézem majd meg, ha kikölcsönzöm.
Bár egyelőre az az igazság, hogy nem nagyon vagyok rá kíváncsi.
Csak úgy kíváncsiságból, nagy vonalakban, ez arról szól, hogy sodródnak ketten az űrben?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Huma
addikt
válasz Ace owner #26598 üzenetére
Épp most fejeztem be a filmet.
A hangulat megvolt. Nekem a kopasz fazon volt a kedvenc.
Viszont a film logikailag bukta. Lendületes, leköti az embert, élvezhető, de túl nagy fába vágták a fejszéjüket a készítők. Jobb lett volna a realitások talaján mozogni mert úgy sokkal nagyobbat ütött volna.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Ps Vita
őstag
Szemfényvesztők
Hú,idén talán az egyik legélvezetesebb film amit láttam,nagyon gyorsan elszállt az a két óra amíg tartott
A látványvilága bejött,a szereplők is szimpatikusak voltak,talán az egyetlen negatívuma,hogy az utolsó csavaron kívűl,előre rájöttem a dolgokra,nem nagyon ért meglepetés,de még így is 8/10
Várom a folytatást -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Westendben milyen 3D-van? Ott már a "rendes" van? Régen még voltak problémák emlékeim szerint.
-
spammer
veterán
The Heat (Női szervek)
Annyi jót olvastam róla, hogy kicsit csalódtam. Nekem nem volt halálra röhögős, inkább csak mosolygós, de azért volt pár rész, ami tényleg frankó volt. A trampli dagi nekem "too much" volt néha, egyébként a 2 karakter jó volt egymás mellett Bullockon azért kezd fogni az idő vasfoga (főleg az elején látszik), de azért még mindig szép
5/10
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
baluka26
nagyúr
A ragyogás 9/10
Jack Nicholson, te atyaúristen. Tudni lehet rólam, hogy imádom a Stephen King adaptációkat, ez is egyből a szívem csücskében landolt.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
válasz spammer #26613 üzenetére
Az a baj a könyveivel, hogy szinte lehetetlenség úgy megfilmesíteni őket, hogy átadják az eredeti hangulatot.
A könyvei arról híresek, hogy ha 200 oldalt kitépsz belőlük akkor sem veszi észre senki mivel anélkül is teljes a történet. Az oldalszám felét a karakterek részletes leírása, története, jellemzése, gondolatai, stb teszi ki. Ezt nem könnyű átvinni filmbe. Arról nem is beszélve, hogy vagy öt órás filmet kellene gyártani egy-egy könyvéből, hogy kerek legyen az egész.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
james001
veterán
Gyuromoj kolléga miért nem linkelget mostanában filmes híreket? Le lett cseszve miatta vagy mi?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
baluka26
nagyúr
Ami miatt utálta King, nekem nem jött le. Mármint inkább az eredeti értelmezés jött nekem át, úgy látszik Kubrick-kal egy hullámhosszon vagyok. Na meg a steadicam használat, az parádés.
SPOILER
Nekem egyértelmű volt az alkoholos rész is itt (USA verzió, ofc), egyértelmű volt, hogy Jack a legnagyobb áldozat a történetben. Nekem nagyon átjött. Mellesleg akkor lehet, hogy nem Nicholson volt a legjobb választás erre a szerepre, de így, mai szemmel. Óriási.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
LOTR
addikt
válasz Chosen #26614 üzenetére
érdekes a kérdésed
a nagy mozihálózatokban mindenhol normális 3d van
mintha korábban azt mondta volna valaki, hogy most már 4k pixeles vetítések vannak, persze biztosan vannak 2k-s felbontásúak is, de ez mondjuk magát a 3d technológiát annyira talán nem érinti
amgy nyilván imax 3d a legjobbOne Ring to rule them all
-
rii
nagyúr
bár a salt nagyon gyenge film szerintem a vége felé, de volna még hozzá hasonló CIA-és?
(#26623) Integra: köszönöm .-)
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
hoffman_
nagyúr
Bronson
720p eng dtsez nagyon kemény film. nagyon. hardy kegyetlen jó volt.
8/10
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
válasz callmeakos #26627 üzenetére
folytatás nélkül is megvan, legalább az elkövetkező 50 évre és legalább 140 csatornára évente
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bok92
addikt
Pacific Rim
Hm, mit is mondjak erről... Ez tényleg ennyire gagyika? Nem tudom miből gondoltam, hogy majd ez egy údenagyonjófilm lesz, de a színészek meg azok a szörnyecskék,huhh... Volt egy két jó jelenet, de el nem tudom képzelni, hogy milyen lehet az Atlantic Rim, ha már ezen film sem volt éppen a helyzet magaslatán...
De még továbbra sem tudom felfogni, hogy azok a szerencsétlen vadászgépek( + pont ,hogy legalább voltak, és nem csak helikopterek, mint a legtöbb ufójajjnekünk támadásnál ) miért nem rendelkeznek komolyabb rakétával, lézerágyúval vagy esetleg drónok( ajjajj az már másik film.. ), műholdak( na már megint másik... ) meg egyéb fincsi eszközök miért nincsenek sosem??Remélem, hogy a közeljövőben lesz már valamilyen komolyabb film is e téren, mert ennek a furkósbottal való harcolásnak nem sok értelmét látom....
-
mephi666
nagyúr
hangover3 után kifejezetten jó volt... ezen jó pár helyen tudtunk röhögni is... a sztori elcsépelt/kiszámítható, de ez végülis lényegtelen... egy laza vasárnap délutáni röhögésre jó
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Rx
aktív tag
World War Z
Előre leszögezem, hogy a könyvet nem olvastam.
Nekem tetszett a film, pedig sok embernél azt olvastam, hogy mennyire sz@r lett...
Jó volt a sztori, a kivitelezés is, a látványról nem is beszélve.
Kellemes kikapcsolódás volt a hétvégén.10/8
Óz, a hatalmas
Egyszer elég volt megnézni...
Nekem a látvány kicsit erős volt....olyan túl számítógépes világnak tűnt az egész (jobban nem tudom kifejezni)10/6
[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
negyven2
veterán
Ebben az a szörnyű, hogy van 5. része (igaz nem számozva).
Egyébként a Pacific Rim nálam is 7/10. tény, hogy a történet olyan mintha egy kisiskolás találta volna ki az egészet, (SPOILER:
ráadásul a vége elégé, - de talán az egész film is - erősen épített a Függetlenség Napjára. ugye gonosz űrlények jönnek, lerombolják a várósainkat, és igazából az a céljuk, hogy kiirtsák az emberek és kifosszák a bolygónkat, de egy jó irányzott atommal elkapjuk őket az ö területükön)de eleve úgy ültem neki, hogy ebben a filmeben hatalmas gépek és szörnyek gyepálják egymást. és ezt megkaptam.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Igen tudom, de itt inkább a jelenet megvalósítása miatt gondoltam, meg hogy SPOILER:
az utolsó pillanatban való megmenekülés és az idegen "ez meg mi a ****" nézése a robbanás előtt.Ettől függetlenül még ez is elég közhely, bár ahogy néztem lehet, hogy direkt lett ilyen közhelyes az egész film.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
callmeakos
veterán
Segítenétek az esti film eldöntésében?
Pacific Rim vs. World War Z
Nem tudok dönteniAll→M8
-
bok92
addikt
válasz callmeakos #26640 üzenetére
Egyértelmű, hogy az utóbbi....
-
GrooveHero
addikt
Ilyen sorrendben.
A pacific Rim-et tegnap este láttam másodjára, de most már normálisabb minőségben. A WWZ meg nem rossz film, de nem nézném meg még1x, mert sztem csak 1x nézős. Inkább I, Robot 100-adszor[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Plutor
aktív tag
A hét végén filmeztem egy kicsit.Mindet szinkronnal.
Szemfényvesztők: 9/10 kellemes,szórakoztató film.Végig izgalmas volt.Jó történet.
A szereplők zseniálisak. Főleg Woody Harrelson. Zseniális dumái voltak.Női Szervek: 9/10 Rég nevettem ennyit egy filmen. Remek beszólásai vannak a duci rendőrcsajnak.
Igazi vígjáték.World War Z: 5/10 Nem igazán kedvelem a zombis filmeket,de ezt azért megnéztem. A gyors zombik tetszettek,de semmi több.
A Föld Után: 4/10 Idén talán ez volt a legnagyobb csalódás,mert imádom a sci-fi műfajt, és a film rendezőjének eddig remek filmjei voltak. Itt a látvány,hang rendben volt,de a történet nagyon bugyuta volt tele hibákkal.
Másnaposok 3: 3/10 Ez nem vígjáték kategória nálam. Nagyon messze került az első résztől,ami zseniális.
V for Vendetta: 8/10 ezt a filmet csak most néztem meg,mert valamiért nem volt hangulatom hozzá eddig.
Most is csak belenéztem,és annyira megfogott,hogy a vászon előtt ragadtam.Az első megjelenése V-nek valamint az ott előadott monológja nagyon üt.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
latvany+nagyon buta story vs gyors zombik egy kicsit hullamzo sebessegu (ertsd: helyenkent lassu) filmben
en az utobbira szavazok, de en zombifuggo vagyokPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ace owner
addikt
válasz Plutor #26643 üzenetére
Az hogy működik hogy csak benéztél rá? Megveszel 1xxx ft-ért egy jegyet és vagy beülsz vagy nem?
Esetleg valami különleges akció volt, tényleg lesz ilyen mostanság? Hallottam valamit hogy olcsóért belehetett ülni sok filmre nemrégiben. Őszintén, nem vagyok valami nagy moziba járós..Galaxy Fold 4
-
KisTücsök
addikt
Slumdog Millionaire.
A feléig kb tökéletes volt, nálam. Nagyon megfogott. Aztán a második fele már nem tudta szerintem követni az elsőben felvett ritmust. Ennyire lassan két óra még nem telt el filmnézés közben (nem úgy, mint pl egy Battleshipnél, ahol marha gyorsan elrepül az a semmi, amit két óráig nézetnek veled). A végén gondoltam is, hogy mondom tuti elnéztem, 180 perc inkább az a 120, de nem.
Nekem nagyon átjött ez az egész, ahogy végigköveti az életét a testvérpárnak. Talán, talán még hihető is.
A fényképezés, a zenék és a hangok is nagyon jók voltak.
DE! Mi a zistenért kellett a végére az a tánc? Miért? Miért????? Az animációs filmeknél divat ez, de azoknál is hányok ettől, itt meg olyan szinten illúzióromboló volt, hogy nagyon. Még ha elvileg a "stáblistához tartozott" volna is. Ha feltétlenül valamit kiakartak volna találni, hogy az ember megnézze még a készítőket is, akkor valami animációt összedobnak, esetleg képeket bevágnak Jamalék életéből, valami hangulatos zenével karöltve, és kész is. De ez szörnyű volt.
8/10
-
Plutor
aktív tag
válasz Ace owner #26645 üzenetére
Levettem a polcról a dvd-t V for Vendetta,de már évek óta ott hevert nézetlenül.Van még pár film ugyan ott.
Van olyan filmem,amit kibontottam,megnéztem,hogy benne-e a lemez,majd visszazártam a blokkal együtt.
Csinálok olyat,hogy megnézek egy filmben,egy bizonyos jelenetet.
A Vendetta utolsó jelenetét néhány napja láttam valahól,és rájöttem,hogy ez megvan nekem,de még nem láttam.
Annak idején megvettem,mert a Mátrix rendezői csinálták,+ V a Mátrixból Smith ügynök.[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest