Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz callmeakos #26109 üzenetére

    szerintem az egészről alapvetően sly papa tehet, az expendables filmjeivel, ahol elkezdte összegyűjteni a régi sztárokat, minél többet egy filmben, annál jobb. nála működik is, és autentikus, mert az összes kopott vagy kikopó félben levő akciósztár ott van. és ő kitart emellett helyesen. ő az eredeti.

    a koncepció megmaradt az avengers-nél, de itt már ötvözték azzal, hogy keresztezik az összeverbuvált színészeket sok filmre, így mindenki megtalálhatja azt a színészt, akivel azonosulni tud, és így még több embert tudnak a moziba becsalogatni. mindegy, hogy csak cameo vagy 10 perces szerep, majd szerepel másik, hozzá csatlakozó filmben, oszt jónapot.
    ugyanezt a sémát követi már a fasztésfjuriusz is, jelenleg ezzel tudják életben tartani a sorozatot, mert az első részhez az istennek sem képesek visszanyúlni..
    és ahogy látjuk a dc is erre hajt. biztos lesz még pár másik ilyen "sorozat is".

    a legtöbb ember nem is a sztorira figyel már, hanem arra, hogy kit és hogyan tudnak belecsempészni a filmbe és hogyan szövik össze a filmeket egymással ezáltal. ez egy fajta wow-effekt a nézőnek, kétség kívül egy ideig valóban hatásos. egyfajta eye-candy. de ettől a filmek fikarcnyit sem lesznek jobbak, ez a baj. nagyon kevés filmet képes a cgi elvinni a hátán, hogy feledtesse a brutálisan ostoba színészi alakításokat, meg az ótvar forgatókönyvet.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák