Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Nincs választás / Paradox (2017)

    Szinkron van. Meglepően jól sikerült olyan Elrabolva és IP Man keresztezés. Az alapszituáció itt is az hogy eltűnik egy rendőr lánya és meg kéne keresni. Csak itt nem olyan egyszerű az eset, mert bejönnek korrupt zsaruk, szervkereskedők és politika is.
    Egy bollywoodi fizikát megszégyenítő "ugrásból visszadobom a kisgyereket a párkányra" akción kívül a verekedés is hihető (attól meg tekintsünk el hogy az elején képtelenek egymást pisztollyal eltalálni :DDD )
    Kicsit összevissza az eleje de utána szépen lineárissá válik. Teljesen élvezhető és ajánlott aki egy kis akcióra vágyik.

    Skyfire (2019)

    Egy aktív vulkánra építenek egy szállodát, mi baj történhet. :( CGI-ben már egész jók a kínaiak is de a színészi munkát még van hova fejleszteni. Sőt ami a legszembetűnőbb ezeknél a filmeknél hogy nem találják az arányt a hihetetlen/hihető akciók között. A film tele van az ismert klisékkel, pénzéhes vállalkozó aki fittyet hány a figyelmeztetésekre, jófej kutató, családi tragédia stb. Nekem egyszer elég volt, inkább nem ajánlom.

    Monster Hunter - Szörnybirodalom (2021)

    Simán lehetett volna ez Resident Evil: Monster Hunter is. Kb amit trailer alapján elképzelsz minden úgy is alakul.
    Ami kicsit csalódás hogy csak 2, na jó 3 féle szörny van benne akivel harcolnak. És 2-re megy el egy óra, a másfél órás filmből.
    Amit viszont előnyének tekintek hogy a szörnyek nem csak éjszaka vannak, ergó látod is őket, nem úgy mint sok hasonló filmben hogy ott a sötétben valami árnyék és ennyi.
    Mint mondtam másfél óra az egész film, így lezárás se igazán van, tipikusan olyan hátha lehúzunk még róla 1 részt.

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák