-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz radi8tor #140498 üzenetére
Annyiban igaza van Tibinek hogy akkoriban nem mentel haza a nagy kepernyos tv-d ele megnezni tonnanyi remek minosegu mozifilmet egy rakas streaming oldalrol vagy eppen a viragboltbol. Moziba menni az egyetlen lehetoseg volt akkoriban hogy az ember full minosegu filmet nezzen. Ma mar inkabb csak nyug, hogy egy ket honapig csak a moziban elerheto az uj film.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
atike
nagyúr
válasz Mik76 #140502 üzenetére
Ó, ott volt a piacon a srác a videókazettás dobozával ahonnan be lehetett szerezni az új filmeket és méghozzá hangalámondással. Na az volt aztán az igazi élmény... Az egyik havernak az apja németbe járt már akkor is ki, és nekik volt a tévé mellé videómagnójuk is ám. És mindenki előtt már 51 cm-es ITT Nokia tévéjük is volt. Csodás mozidélutánok voltak abban az időben... Na meg amikor mindenki előtt megvették a C64-est is... Na de az már másik topic témája lenne.
Régi szép idők. Basszus mi király dolgok voltak anno...
-
atike
nagyúr
Raya és az utolsó sárkány - trailer #2 - [link]
(Disney rajzfilm)
-
atike
nagyúr
Finoman szólva sem a kedvencem, de lehet végre lesz valami színészi munka is részéről...?"See First Photo of Kristen Stewart as Princess Diana in ‘Spencer’"
[link] -
mephi666
nagyúr
válasz oriic #140508 üzenetére
Ha Monika Lewinsky életéről film készülne, nem lenne ellenfele a jelöltek közt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pitterix
őstag
Koreai enyhén zombis, fertőzős könnyű esti film.
Egész jól indul a szokásos zombis klisékkel, aztán, ahogy telnek a napok a filmben átmegy egy középszerűnél enyhén gyengébb matinébe. Az nagyon nem oké, hogy tizenx nap után, .Ezekkel nagyon lehúzták a mozit.mikor se víz, se kaja a csávó még mindig makulátlanul tiszta és egészséges. És ugyanígy a szemközti csaj is. Ráadásul erejük teljében vannak
Csak akkor ajánlom, ha nincs más estére.5\10
#értékelés"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
mephi666
nagyúr
ez a film jól esett del toro-t bírom, jók voltak a szereplők, a karakterek, az abszurd helyzetek és az egész film keserédes balkáni alaphangulata... aki nem látta, annak nyugodtan ajánlom... majdnem 2 óra, de nem tűnt ennyinek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
Lehetne banolni, aki reflinket tol?
Szerk.: és azt is, aki az eredetitől eltérő címmel hivatkozik filmre?
Ennyi konstruktív ötletem volt egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
épp A szikla megy a Film+-on, valamiért betegesen vonzódom ehhez a filmhez, nem tudom megunni sosem valahogy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
perempe
addikt
válasz pohár #140519 üzenetére
Soxor megnéztem kábelen...
Újranéztem a Match Point c. filmet, amit bátran ajánlhatok. Van benne Brian Cox és Scarlett Johansson, Woody Allen szerencsére nem szerepel benne. A vége felé jók a cselekmény adta komikus elemek.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BabMester #140501 üzenetére
a nyugatival szemben volt egy kis mozi, ahol 15 eve volt nacho es sor. Death Proof x Planet Terrort ott lattuk, tokeletes elmeny volt. bezzeg Odeonban meg popcornt se arultak amikor koktelozasbol mentunk megnezni a Sympathy for Ms Vengeancet .
mondjuk hala egnek utobbi evekben azert elerhetobbe valt a hazimozi, az itthoni setup (120"+5.2) nekem kivaltja a mozit. plusz siman en dontom el mit akarok nezni, ahelyett, hogy muveszmoziban vadasznek vetitest ha klasszikusokat akarnek nezni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Viszlát
addikt
válasz FoxiestFox #140515 üzenetére
Fuss vele egy kört modkerben, majd kikérdezzük a modikat, hogy meddig röhögtek a felvetésen.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
félisten
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani az alábbiakhoz hasonló dráma/élerajzi filmeket? (az alábbiakat láttam)
- A remény rabjai
- A harminchármak
- A tenger szívében
- 12 év rabszolgaság
- Mongol (2007)
- 7 év Tibetben
- LincolnElőre is köszönöm a segítséget!
-
Bad Pritt
félisten
válasz szatomi30 #140525 üzenetére
Nemrég volt szó Tom Hanks kapcsán a Charlie Wilson's War c. filmről, az jóféle.
De amúgy elég széles skálán mozognak a példáid, szóval ha rákeresel mondjuk best movies based on real life kifejezésre tuti találsz rengeteg kedvedre valót.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mephi666
nagyúr
-
Pearce
aktív tag
ZACK SNYDER'S JUSTICE LEAGUE to Premiere March 18 on HBO Max - úgy látszik, nálunk az HBO-n lesz elérhető
-
Pearce
aktív tag
válasz Komplikato #140529 üzenetére
Ott írja a cikkben. Úgy látszik, ahol nincs Max, ott a helyi Hbo veszi át - akár Hbo Go, akár más. Hiába nem lesz márciusban Magyarországon Max, ha egyszer megegyeztek.
The company also announced the first wave of International launches for ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE. Concurrent with the premiere on HBO Max in the U.S., the DC film will be available exclusively on HBO services in Europe across the Nordics*, Central Europe**, Spain, and Portugal as well as on the HBO GO service in Asia***. In Latin America the title will premiere exclusively on HBO Max when the service launches in the region later this year. Details on additional international release dates and plans will be announced as soon as they are available.
* HBO territories in the Nordic region – Sweden, Denmark, Norway and Finland
**HBO territories in Central Europe – Hungary, Romania, Bulgaria, Czech Republic, Slovakia, Bosnia & Herzegovina, Macedonia, Serbia, Slovenia, Poland, Montenegro and Croatia
***HBO GO territories in Asia – Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Vietnam, Hong Kong, Taiwan[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mivel a Go külön van említve, számomra azt jelenti, hogy Go-ra EU-ba nem jön még.
De majd kiderül, valahogy ugyis látni fogjuk.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Cs1csó
félisten
válasz Komplikato #140529 üzenetére
Csak tudnám miért húzzák ennyire, minél több a hivatalos felhasználói bázisuk annál gördülékenyebben tudnak filmeket készíteni stb. kb. mint a Netflix
-
nagyúr
-
spiky03
veterán
válasz Pearce #140530 üzenetére
Nah ha a sima HBOn jön akkor talán 5.1 lesz a hang is, mert ugye az HBO GOn sajnos csak 2.0. Ezt nem is nagyon értem ha az egyik helyen tudnak normális hangot adni akkor a másik helyen miért nem?
Vagy marad a kölcsönző.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
De4d
őstag
Valakinek lenne valami jó film ötlete késő estére? Valami izgis Scifi-re gondolnék, vágynék most. Mint pl Mentőexpedició, Élet, Holnap határa, Feledés stb. Valami újabb keletűt.
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz Cs1csó #140547 üzenetére
Mindet láttam, a hét nővéren kívül, az érdekelne is, de már a tv is leadta többször, inkább ott nézném meg majd valamikor.
Igazából sok film lenne amit megnéznék még több kategóriában, csak az a baj nagyon sok nem lett szinkronos.[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
bul07
nagyúr
válasz atike #140503 üzenetére
Ha erre az élményre vágysz akkor a Neon City filmet keresd
Én csak virágboltban találtam meg, és méghozzá német hangsáv magyar női hangos alámondással
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest