-
IT café
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabMester
senior tag
A tanú.
“Ez itt olyan üzlet, ahol a vevő nem kap mást a pénzéért csak egy emléket. Amit megvett, az továbbra is itt marad az eladónál. Ez a mozi igazi varázsa.”
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz BabMester #140605 üzenetére
Mank (Netflix) lemaradt belőle az utolsó mondatból "...That's the magic of the movies, and don't let anyone tell you different."
Most nekem kell kérdezni?
"Béláim! Gondolkodjunk!"[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Cs1csó
félisten
"Óvatosan járj, és mindig legyen veled egy tankhadosztály!"
-
Laraxior
titán
válasz Tibiajax #140610 üzenetére
Hja, látom már megfejtődött
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Piszmaty76
aktív tag
-"Lionel, az anyád megette a kutyámat!!!
- De nem az egészet..."Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Piszmaty76 #140624 üzenetére
Hullajó.
Akkor zabálsz amikor mondjuk, akkor szarsz amikor mondjuk és akkor hugyozol amikor mondjuk, elég érthetően fogalmaztam, szrfaszu buzi??!
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #140625 üzenetére
Remény rabjai
Ezt meg nem pontosan idézem, név kihagyásával, ne legyen teljesen egyértelmű:
-néztek már férfinak?
-nem... és téged?"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atike
nagyúr
Az enyém kimaradt.... Mármint azt nem fejtette meg Piszmaty76 úgy kérdezett...
-
mephi666
nagyúr
válasz #20749568 #140628 üzenetére
Nem tudom, hogy abban volt-e ilyen, de Vasquez a női név, amit kihagytam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Nem akarom elrontani a játékot, de nem lenne célszerű ezt külön topikban csinálni? Tőlem úgy is lehet, hogy ide belinkeljétek az aktuális rejtvényt, ha nincs sok, csak ne itt legyen a találgatás.
Make Asia Great Again!
-
bagyulajuve
addikt
hála az 1 hete tartó betegségemnek kicsit filmezgetek/sorozatozgatok és ennek eredményeképp ma megtekintettem végre az Unhinged/Téboly-t - szívesen adnék 6/10-et, mert végig lekötött, izgalmas volt és nézette magát, RC hihetetlen jó színész még mindig
sajnos a történet maga viszont visszás lett, bár lett volna üzenet: legyünk megbocsátóak, ne legyünk a másikkal lekezelőek, ne legyünk aggresszívek - de az egész a visszájára fordult pont a túltolt erőszakkal és értelmetlenné vált az egész
egy "modern" kori Összeomlást akartak csinálni, csak itt nem volt egy jól felépített karakter, akivel adott esetben azonosulni lehet és sajnálni is tudjuk (Michael Dougles által megformált karakter ilyen nálam) - itt bukott meg végül nálam a Téboly és ezért lesz végül is inkább 5/10 sajnos a film - meg az olyan irritáló részletek miatt, mint
pl a telefon otthagyása, a család is hihetetlenül fiatal, a végén a mindenből felkelő főhősnő, a rendőrök tevékenysége (főleg, amikor mondják, hát bocsi de most tömegkarambol volt nem tudunk senkit se küldeni) #értékelés
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Bad Pritt
félisten
Hivatalos, hogy az HBO Maxtalan országok HBO Go-n nézhetik a JL Snyder Cutot és R besorolást fog kapni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bagyulajuve
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz RetepNyaraB #140643 üzenetére
A legszebb az hogy mindent 16:9-ben tesznek fel, hiába szélesebb a képarány, inkább kap fekete sávot alulra és felülre hogy meglegyen a 16:9 és így a 21:9-es monitoromon minden oldalról szép nagy "káva" fogad.
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #140639 üzenetére
mi a vasárnapi téboly feledtetésére néztük meg azóta az összeomlást: össze sem lehet a 2 filmet hasonlítani az összeomlás szépen fel van építve apránként, van mondanivalója is, helyenként pedig tud vicces lenni (pl a golfpályás rész) ...egytől-egyig jók benne a karakterek is... michael douglas útját végigkövetve érzi az ember magán a pusztulat meleget, ahogy jól esik a koreai csávó boltjában beállni a hűtő ajtajába és a 3decis kólával hűteni a fejét egyszerűen érthetetlen számomra a téboly 6.1-es pontszáma... 6os pontszám az nálam, amin tudok szórakozni, nem pedig amin bosszankodok és legszívesebben a falba verném már a fejem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Miklós315
aktív tag
Eszeveszett mesék (wild tales) autós jelenete?
"Szerintem."
-
Pitterix
őstag
Maga a történet még tűrhető lenne, de animáció létére is elég gagyi a kivitelezés. bőregér meg mulya benn, annyira, hogy az már fáj.
Nem ajánlom."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest