Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #21639 üzenetére
csak jó fej az öreg.. -
Tibiajax
nagyúr
Saving Grace
720p.szinkron
mókás kis film, csodálatos helyszínnel és fényképezéssel
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
littlelion21 #21614 üzenetére
minek pazarlod ilyen szarokra az idődet?...
rengeteg film van még.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #21603 üzenetére
jó képe van amúgy... megnéztem az egyik VC1-et, szép, no para..
csakhát..a film....
no sebaj -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adequate_cou #21585 üzenetére
pofám leszakad, és küldött listát.....
..és valóban..
van sok köztük, amiket én sem láttam még. meg van sok, amit igen, azok tényleg jók. pl a this is england..de volt most nemrég a hallam foe, az egy jó kis film.. és ne csináld már, h nem láttad még a van aki forrón szereti-t?....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
adequate_cou #21582 üzenetére
ne füllents... olyan nem létezhet, h 350 film van még, ami elvileg jó, és még nem láttad.....
-
Tibiajax
nagyúr
This is England
720p
akkor ennek most egy erőss 9/10. -
Tibiajax
nagyúr
feltörik azt is, adok neki 48 órát...
nem tudnak olyat kitalálni, amit ne tudnának a kínai zsonglőrök sikeresen megoldanitegnap voltam focizni, volt egy honi kínai egyetemi hallgató fiúcska köztünk, alkatilag mint a kisujjam, lábaszára mint egy gyufaszál, szemüveg, amit félpercenként tolt fel az orrán játék közben, és simán tolta a céronaldo bicikliket.. jókat derültem, ezek a kínaiak tényleg mindent másolnak
-
Tibiajax
nagyúr
persze h kinnt lesz.... mondom, engem aztán rohadtul nem izgat az alkotás, csak azon mosolygok ilyenkor magamban, hogy máskor minden, de tényleg minden már a hivatalos megjelenési nap előtt ott figyel vc1-ben, a megfelelő helyeken, ez most sehol nincs. pedig, ugye, ma már a megjelenési nap van. szóval, most vagy az van, hogy olyan helyen tartják, ahol nincs álnok pernahajder a közelben, vagy... nincs igény rá?..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #21554 üzenetére
úgy tünik, erre a forráslemezre jobban ügyelhettek, ezt nem sikerült kilopni..nincs még fenn sehol a source.....
ps.nem mintha annyira érdekelne engem, nyilván.. csak..érdekes ez a dolog -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Cola111 #21493 üzenetére
..csak azzal az ocsmány ijjesztő női fejjel.... nekem elég volt az is
Defendor
720p.dts
nehéz róla mit írnom.. biztos vagyok benn, h van/lesz, akinek baromira bejön, állítólag, fekete humor is van benne, maga az egész film egy fekete komédia-szerűség valahol.. én valahol mégis azt tudom csak mondani -miután kétszer is félbeszakítottam, mert nem bírt lekötni-, hogy egy igazi, amcsi semmitérő filmecske..
5/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax #21487 üzenetére
időközben megtaláltam az eredeti írást, aki megnézi a filmet, lehet h kedvet kap, h elolvassa..
azt már látom, h a film rátett egy lapáttal, nyilván, de, tagadhatatlan, megvan az irodalmi alapja a muvinak.. -
Tibiajax
nagyúr
Dorian Gray
1080p.dts
nagyon komoly a film....
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
Case 39
720p.szinkron
eleje kicsit eröltetett, az egész film valahol kiszámítható, de mégis jó volt egynek. szinkron nem rossz, elég jól is szól.
7/10 -
Tibiajax
nagyúr
An Education
720p
szépen hömpölygő történet, ahogy telik a film, ugy ér egyre közelebb az emberhez és tisztul ki a néző lelkével együtt.. én vártam végig, hogy vajon fog-e valami rossz kisülni ebből, lesz-e valami csattanó a végén, sikerült végül kellemesen lezárni az alkotást
9/10 -
Tibiajax
nagyúr
ez a skorpiokirály2 mekkora egy gagyi film... istenem
3 perce lötték le az öccsét, már röhög a csajjal, a bárkán... viccnade, még 10 perc, és indul a Classico. Az nagyobb élmény lesz.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #21323 üzenetére
ja hogy rá is kell kattintani...
néztem, min röhög ez az integra gyerek...#21330 adequate_cou azt komolyan persze.. mindent komolyan írok, most volt csak kivétel, nyugi
a Másvilág etalon, műfajában egy unikum, azota is várok ilyen erejű és hangulatú előadásra, sajnos, egyenlőre hiába.. -
Tibiajax
nagyúr
The Fourth Kind
720p
az utóbbi évek legmegdöbbentőbb filmje, nálam a Másvilág óta a legdermesztőbb és izgalmasabb. Iszonyatosan jó rekonstruáló film, egyedül nem is mertem megnézni, csak többedmagammal. Nagyon sokáig gondolkodtam még a film után, és ezt még nagyon sokszor fogom szerintem megnézni...
10/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
hejesírásó #21279 üzenetére
ha ezt időpazarlás volt elkészíteni, úgy kb akkor a mai filmalkotások jó 90%-át is...
-
Tibiajax
nagyúr
az első überalles, ez nem is kérdés, az volt az alap, a legenda születése.
a kettő is fasza lett még, jo kis trópusi hangulat, kölyök, baszod, veszed fel rögtön...disznókodsz itt......
a három már szar. persze, José ott is jo, meg az übergagyi kis csicskása, de, az már nem igazán... legalábbis, hangulatban köze nincs az elsőhöz.
Brownus, pótolni mindet, házi feladat. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Eagle16 #21160 üzenetére
ez a csaj nagyon gáz..
mint egy gőte.. ne említsük már egy napon Megannal meg Kate-tel..
ízlés, gyere elő
Pitterix. sosem mondtam, h Megannak van a legszuperebb teste, dehgy.. de, az összeképet kell mindig nézni, tudod...valami vagy müködik, vagy nem. ott van az a good morning Megan-video. ahogy ébredezik, meg ez meg az, hát én csak azt érzem, h merevedek, mint állat, ahogy nézem.. ennyi a sztori. elkapnám mint a szél, egy mukkot nem tudna szólni. -
Tibiajax
nagyúr
Shutter Island 2009 1080p Blu-ray RUS 1080p AVC TrueHD 5.1-HDClub
ez kész...hulye oroszok
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #21142 üzenetére
én szívesen adományozok a felirat megmentésére összeget.. nincs sok pénzem, de valamennyit simán..
nálam ma már ez is része a világörökségnek, a szimbólumok szimbóluma -
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #21127 üzenetére
hogy egyiket sem dghatom meg, ma este..pl
vagy, mire gondolsz?
jo volt a két video, én igy értettem, igy lefekvés előtt -
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #21118 üzenetére
köszi, ez most jólesett...
-
Tibiajax
nagyúr
New York I Love You
720p.dts
10/8 -
Tibiajax
nagyúr
Saving Private Ryan 1998 720p BluRay x264 DTS-WiKi
Megérkezett. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #20998 üzenetére
'94-ben, ultrabrutális volt a felhozatal, ez volt a nagy szerencsétlensége Darabontéknak.. A film csodálatos, tökéletes, megunhatatlan, ám volt egy másik alkotás még mellette, amiről ugyanez volt elmondható, és végül ő vitt el mindent, abban az évben, ahogy végül az én szívemet is...
-
Tibiajax
nagyúr
Hunger
10/10ps. Cola, check it.
-
Tibiajax
nagyúr
nekikezdtem a Fourth kind-nak, de.. nem megy
leülök, sötétben, fasza kép, hang, Milla bevezetö szövege még ok, aztán kezdödik valami interju, megjelent egy nőnek a feje, kapcsoltam ki a fszba
világéletembe paráztam rohadtul ettől a témátol, sztem ezt max többedmagammal fogom tudni megnézi. majd egyszer -
Tibiajax
nagyúr
ha már a lehangolás a téma..
ma megtekintettem... megtekintettem..végigpörgettem ezt az alkotást.
néha megálltam, néztem, amikor beszéltek. igy mondhatom, gyak, végignéztem.komolyan mondom, ne nézzétek meg, nincs erre nektek sem, nekem se szükségem
-
Tibiajax
nagyúr
itttt egy igazi 10/10-es film
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #20929 üzenetére
nem hát... összes eltorzult agyszülemény faszság... japánoknak, meg brownusoknak kitalálva és igényesen tálalva, megindító zenei köntösben....
a Shawshankröl nem igazán érdemes vitát nyitni, nem véletlen top1, itt is, ott is, amott isA Vipcsik meg.....
hibátlanok.. csakugy, mint a Mylord-ok, az egyetemes film/sorozatművészet csodálatos alkotásai.. ahol fantasztikus színészek, fantasztikus szinkronszínászeken keresztül, fantasztikus karaktereket játszanak, mindegy egyes kiejtett szó tökéletes, és ezt csak élvezni kell...
(..de most filmekről beszélunk Bumblebee, ne térj le sorozatokra..)
#20930 Integra
iigen....nem értem, ahogy utazik 2 degenerált egy kabrióban, és megtámadják öket (a szétszívott agyukat) a denevérek a sivatagban.. a harmadik meg nézi őket
Szuper film. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
brownus #20907 üzenetére
azért, 10/10-et tudod Te is jól, hogy nagyon de nagyon kevés alkotás kaphat, vannak olyanok, akik 8-nál alig adnak többet, vagy hogy mást ne említsek, ott a rottenparadicsom, az ha 80-at valamire, azt már durván megpontozza de az imdb is ilyen... szoval, azért én igyekszem valamennyire ehhez tartani magam, tíz pont éppen eléggé sok ahhoz, hogy csak a azok kapják meg, amelyek valoban egyedülállóak a filmtörténelemben.. (most filmpéldákat had ne írjak)
A Shutter sziget nem tízpontos, mert van azért lazán hiba/blődségek benne (sziklafelmászás, patkánybarlangban a tök normális, törékeny asszony, stb), és amiben hiba van, az nem lehet 10-es, de ezeket leszámítva egy remek alkotás, valóban -
Tibiajax
nagyúr
Shutter Island
rossz ilyen filmet nézni, ami után én is zavartan pislogok magam elé, mi van, ha egyszercsak elémállnak, és tudatják velem, nekem nem tibiajax a nevem, sosem létezett ez az avatar, sosem létezett a péhá fóruma, kitaláltam minden egyes karaktert, brownusok, bitboysok, eagle-k, az integrák és a többi is hallucináció és képzelgés, egy menekvés az elkeseredett kis világomból, a koszos kis tömlöcömből, az elfeledett patkánylyukból... nem akarom, hogy így ébredjek fel egyszer, én még itt akarok maradni
9/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #20894 üzenetére
nna, akkor vagyunk itt többen is ezzel....
#20880 szumoo nem néztem még meg, már nagyon készülök rá (napközben, világosban persze
), de ma meg este megyunk a viharszigetre, ugyhogy akkor, holnap.
két filmet nem nézek egy nap -
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #20871 üzenetére
Félelem és reszketés Las Vegasban: Szerintem ez a film túl van értékelve...bár végig se tudtam nézni.
végre valaki... én a hétvégén töröltem épp le a kollekciómból, mivel elgondolkodtam azon, h életemben nem néztem még végig soha, mivel, egyrészt valami hihetetlen semmitérő film, vagy..nem voltam soha eléggé beszívva hozzá -
Tibiajax
nagyúr
Sherlock Holmes
egy kedves mosollyal adok, egy 10/6-ot.. -
Tibiajax
nagyúr
Zodiac
720p.dts
hát igen..
szóval azért egy rendező sokat tud jelenteni egy film megalkotásában.. borzasztó sokat
9/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
tiv83us #20741 üzenetére
na, mögnéztem..
Event Horizon
720p.angol ac3
nem volt rossz...előfordulnak benne klissécskék, hol apróbb, hol nagyobb, de abszolut visz magával. egy laza 1.5 óra. elég jol megvoltak csinálva a díszletek (a studio), meg úgy a körítés. de annyira azért nem volt erős, h mondjuk meg is tartsam
én adok neki egy masszív 6/10-et -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra #20737 üzenetére
már csurog is lefele
(#20730) BITBOYS odabaszos kis trailer. a legelején a pulzáló városfénnyel engem sztem már meg is vettek..basszus, most voltunk az óliba, kaja, minden, tele has, elmegyunk a mozi előtt, mondom Adrónak, ha játszák itt is, nézzük már meg a viharszigetet, most olyan jol esne.. kérdezem a csajt, mikor indul a köv járat, azt mondja, még 15percünk van a köv. kezdésig. kérdezem, mennyi a jegy, azt mondja, 1500.. így aztán nem néztünk ma viharszigetet.. azér ne szorakozzunk már..
viszont szerdára csak megvettem a két jegyet, akkor 900/koponya..
nevetséges -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1 #20692 üzenetére
egyetértek a véleményeddel... ezt írtam anno én is.. ha ott van vége, hogy otthon van, a családjával, esik kinn az eső, néz maga elé, és vége, nálam 10/10. vagy legalább 9.
azt a kurva amcsis véget nem kellett volna..
dehát, talán éppen ezért végzett végül ott, ahol... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #20672 üzenetére
meglátom még majd.. egyenlőre még vár rám vagy 20 film, amit kéne néznem... -
Tibiajax
nagyúr
na, itt vagyok megint. kipihentem magam, kicsit beálltam az este..
Hát szóval, igen.. tényleg nagy dolog ez, mindegy, mikor történt, ha csak úgy nézem is ezt, hogy itt vagyok én, aki itthon, magának, kis amatőrként csinálgatja a kis videoit, meg a szinkronjait vágdossa, elvan, és van egy másik ember, aki meg épp egy díjat vehetett át L.A-ben, a világ másik végén, maguktól a filmkészítők zsűrijétől.. és mégis egy helyen vagyunk, irogatunk egymásnak.. hát komolyan, én vagyok büszke arra, hogy itt vagy közöttünk, Lenox.Arnold. ..ha Megan lett volna ott, az mindjárt más, ezt Te is tudod, nem kérdés.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Odin_James #20629 üzenetére
fasznak linkelitek be ezt az szar gagyi stillert, meg a mégszarabb ultragagyi fos avatart..
nem volt még elég???
fasz kivan, inkább értékelnétek azt az embert, aki beírt ebbe a szánalmas kis forumtopicba, hogy Ő ott volt a gálán, és nem a nézőközönségben meg a vinnyogo nézők meg rajongok között, hanem FENN A SZINPADON, a sok buta amerikai elott, akik öket tapsolták, a mi hazánk fiait
és még veszi a fáradtságot, és még be is ir ide nekunk!!
EMBEREK! ÉBRESZTŐ!!!!!
szakadjunk már le a szar avatarrol meg ezekröl, és tapsoljuk meg legalább egyszer Lenox-ot, és társait.MERT MEGÉRDEMLIK.
mod bocs be vagyok rugva kicsit
de akkor is. -
Tibiajax
nagyúr
Gratulálunk!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Odin_James #20575 üzenetére
nna. ennyi volt az első felvonás, a többit már tényleg nem várom meg, majd reggel... jóccakát mindenkinek
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Odin_James #20573 üzenetére
nem sikerult még kiderítenem, de elég sokat téblábol a kis riporernőcske mellett
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo #20568 üzenetére
előfizettem az live coverage1080p-re, Integrával..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Odin_James #20561 üzenetére
bazz, fenn akartam maradni én is, de, eddig bírtam... mentem aludni. jóccakát, kiv leszek reggel, kik lesznek a befutók
remélem, a serious man fog nyerni valamit...annyira kurva jó kis film volt....szakállasoknak..
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest