Új hozzászólás Aktív témák
-
djkacor
tag
válasz Hege1234 #3041 üzenetére
Na akkor magyarázom
Van ugye a GTA 5 teljes telepítetlen játék! Ami kb. 60 GB általába attól függ melyik változata na mind1, és ha ezt a 60 GB-ot, feltöltik nekem egy felhő tárlyre, akkor én ha belépek a gépemen arra a felhőtárhelyre, és átakarom húzni a gépemre, akkor letölti a 60 GB ot vagy pedig úgy csinálja mintha vinyóról másolnám vinyóra? Szóval függ attól hogy milyen a netsebességem, azaz "mindjárt" a gépemen lessz az a 60 GB, vagy pedig ugyan annyi időbe fog telni mintha letölteném torrentről? Így már érthető valamennyire? ) -
-
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz Hege1234 #1625 üzenetére
en szivesen regisztralok ra de karcsu feltoltesem van igy nem probalnek feltolten egyszerre tobb GB-t.
Aki vallalkozo kedvu az ugy is kiprobalja.Kell hozza a mobil app is mert mas kulonben nem 10TB , legtobb kinai cloud 1TB-t ad azert ez meg mindig overkill az USA vagy Europai felho szolgaltatokhoz kepest.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hege1234 #1414 üzenetére
2 darab box 50-esem is van, meg igazából annyi bármi amennyit akarnék... ennyit érte nem fogok tenni
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hege1234 #1412 üzenetére
Kvázi válasz-kérdés:
Korábban (is ) volt egy indulási promó: Letölt> install> reg> OK 5 ről 50 giga...
No: Ha ugyanezt megcsináltam egy másik emailcímmel ugyanarról a gépről, de csak 5-öt ír a rendszer ott, akkor merhetek-e reklamálni, hogy szeretném most az 50 Gigát?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam