Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Samott #136827 üzenetére

    Ja, ezt egy ideje nagyon nyomják, minden nap kapok valami szórólapot és postaládákba is dől a hirdetmény. Itt az lesz majd érdekes hosszabb távon, hogy milyen verziót vezetnek be, mert egyelőre teljesen másképp gondolkodik a Hegyvidék és a VI-VII. kerület meg a IX. kerület is. Bár akinek garázsa/zárt udvara van, annak jó eséllyel nem 2 utcával odébb vagy a forgalmasabb övezetekben parkol az autója fél éjszakát. De ki tudja.

    Itt is elég változatos a környék, most ki jöjjön le a Városmajorba teniszezni ingyen parkolással, vagy mennyit parkolhat a kerületben lakó vállalkozó az üzlete előtt. Amit valamilyen súlyozással olyanok is eldöntenek, akiknek sem autójuk sem semmi, tiltsanak ki mindent, legyen rózsaszín és szuperzöld, meg persze a Rossmann is oldja meg mindig a tele polcokat akciós cuccal, különben toppant a lábával és azt mondja, na!

    Múltkor kitaláltam, hogy tömegközzel felmegyek ismerőshöz Pálvölgy környékére. Hát, elég hülye ötlet volt a Vereckei lépcső-Vereckei út környékét gyalog megmászni. Előtte behúztam egy Korlát utcát odavissza, szóval ott megmaradt a kerülő 16os busszal, ami viszont lassabb. Ott legalább van busz, Pálvölgy környékére semmi. Nem az én negyedem az biztos. Mindenki egyre lehetetlenebb helyeken lakik, mondtam is, hogy jöhetnének egy fasza csepeli panelba, az ott síkság és nincs ennyi szopószorzó, de nem vették a lapot :DD

    Holnap megint autós nap lesz, lehet az egészet utólag megint felmérem mennyi lett volna tömegközzel, mennyi idő autóval, de utolsó szakaszt előzetesen tervezve szerintem tömegközzel téved a Kugli is:

Új hozzászólás Aktív témák