Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elf

aktív tag

válasz Gargouille #58 üzenetére

Befellegzett az elektromos autóknak? | egyetem tv

Megnéztem.
    Nekem fura, hogy a jelen helyzetet változás nélkül kivetítik a jövőre ebből levezetve hogy valami miért értelmetlen, gazdaságtalan, lehetetlen.
    Ugyanezzel a módszerrel lett anno kijelentve hogy nem lehet minden háztartásban telefon, vagy nem mehet jármű 100km/h nál gyorsabban…
    Még furább amikor a következő mondatban elmondják a megoldást de nem veszik észre.

Újra és újra elhangzik hogy a gyártás, a szállítás, a fogyasztás mennyire környezetszennyező és káros majd ebből nem az a konklúzió hogy a 80 kilós testünket ne tonnás vassal cipeljük hanem csak annyi hogy ne elektromossal.
    És a 43. percben elhangzott az, amit azt hittem a 20. században hagytunk:

A modern belsőégésűből tisztább levegő jön ki, mint a városok levegője!

Első gondolatom az volt, hogy a fickó szájába nyomok egy kipufogót ás addig rugdosom a gázt amíg megtisztul a tüdeje. De aztán elmúlt. Bocsánat. :U

És az egy óra záró gondolata:
    Kínán azért nyomja az elektromos autózást mert kevés fosszilis forrása van a többit instabil országokból kell beszereznie sebezhető kereskedelmi utakon, és ezét teljesen érthető és jól csinálja amit csinál.

Hogy ez miért nem igaz Európára?
    Sajnos ez már nem derült ki mert vége a felvételnek.

Azért köszi.
    Nem hittem volna hogy 2024-ben még elhangzanak ilyen mondatok "nyilvánosan".

Új hozzászólás Aktív témák