Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elf
aktív tag
válasz Gargouille #58 üzenetére
Befellegzett az elektromos autóknak? | egyetem tv
Megnéztem.
Nekem fura, hogy a jelen helyzetet változás nélkül kivetítik a jövőre ebből levezetve hogy valami miért értelmetlen, gazdaságtalan, lehetetlen.
Ugyanezzel a módszerrel lett anno kijelentve hogy nem lehet minden háztartásban telefon, vagy nem mehet jármű 100km/h nál gyorsabban…
Még furább amikor a következő mondatban elmondják a megoldást de nem veszik észre.Újra és újra elhangzik hogy a gyártás, a szállítás, a fogyasztás mennyire környezetszennyező és káros majd ebből nem az a konklúzió hogy a 80 kilós testünket ne tonnás vassal cipeljük hanem csak annyi hogy ne elektromossal.
És a 43. percben elhangzott az, amit azt hittem a 20. században hagytunk:A modern belsőégésűből tisztább levegő jön ki, mint a városok levegője!
Első gondolatom az volt, hogy a fickó szájába nyomok egy kipufogót ás addig rugdosom a gázt amíg megtisztul a tüdeje. De aztán elmúlt. Bocsánat.
És az egy óra záró gondolata:
Kínán azért nyomja az elektromos autózást mert kevés fosszilis forrása van a többit instabil országokból kell beszereznie sebezhető kereskedelmi utakon, és ezét teljesen érthető és jól csinálja amit csinál.Hogy ez miért nem igaz Európára?
Sajnos ez már nem derült ki mert vége a felvételnek.Azért köszi.
Nem hittem volna hogy 2024-ben még elhangzanak ilyen mondatok "nyilvánosan".
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest