Keresés

Aktív témák

• mmalna

csendes tag

Itt egy kora reggeli sávszél elég elszomorító értékek :F

[URL=http://www.speedtest.net][kép][/URL]

• mmalna

csendes tag

válasz Pacák #78 üzenetére

A TV szolgáltatást sem az E cablétől kapjátok?

• mmalna

csendes tag

válasz Pacák #73 üzenetére

Szerinted azon a kis szigeten fog szolgáltatni a UPC én nem hiszem, ha valóban akkor nekik szerencséjük van.

szerintem ott lesz a legnagyobb ha esetleg oda is fibert nyomnak aés kiderül hogy a vas meg az UPC-é :C
    Amúgy a sebesség mostanában 650kb/175kb

• mmalna

csendes tag

A tegnapi napon volt egy nagyon velős beszélgetésem a Fibernet ügyfélszolgálatával netes ügyben az ominózus levélen lévő egyik mobil végén lévő hölgytől szerettem volna megtudni hogy milyen egyébb paraméterekkel tudnak még netet nyújtani (pl hűségidő nélkül stb stb a jelenlegi csomagomhoz foghatót tudnak-e ajánlani (UPC 5120/768 7200Ft Dolgozónet) főleg a feltöltési sebesség érdekelt mivel ezt használom melóhoz:).
    A fnet által delegált ügyintéző nem tudott semmilyen információval szolgálni ergó nem kaptam választ semmire de azt szajkózta egyfolytába, hogy az adataim megadását követően még a csütörtöki napon az üzletkötőjük fel fog keresni. mire én szépen megkértem a hölgyet legyen szíves egy üzletkötő számát megadni és akkor majd én informálódom nála hogy egyátalán lehet-e valami hasonló (ez egy nagyon szerencsétlen állat) csomra szert tenni náluk, hamár az ügyintéző azt mondta hogy az üzletkötő tud segíteni. de sajnos az üzletkötő számát nem lehet megadni.
    Milyen cég ez az ügyfélszolgálat nem tud felvilágosítást nyújtani. tudja hogy ki tud de azzal csak személyesen (értsd a saját lakásodban a szerződéskötéskor) találkozhatsz. Minek jöjjön ki az üzletkötő hozzám ha pl nem tud nekem megfelelő paraméterekkel kalkulált szerződési ajánlatot tenni??????????? :Y
    Szerintem ezt csak azért így intézik mert a hirtelen net és TV nélkül maradt birkák ''értsd azokat alatta akiknek nincs türelmük vagy lehetőségük esetleg hozzáertésük hogy szétnézzenek a piacon'' úgy is aláírják a szerződést nemtörődve azzal, hogy ugyanannyi pénzért minőségileg egy katasztrófát kapnak de akkor a cégnek már mindegy megvan a sok 1 és 2 éves hűségnyilatkozat ha el akarsz menni akkor meg fizess és nem is keveset lásd az ÁSZF-jüket!!! a hűségidő nélküli csomagok majdnem kétszer annyiba kerülnek náluk. :W

[Szerkesztve]

• mmalna

csendes tag

válasz Brett apó #44 üzenetére

Hát én megnéztem a cég történetét gödöllő város pert nyert ellenük hasonló kábeltévés ügyben. A HIF megbírságolta őket többször pl a hibabejelentési rendszerük nem az ÁSZF-ben meghatározottak szerint működik. Érdemes megnézni a honlapjukon szereplő adatokat is mert ott nem 5120/384 szerepel plusz nincs fent a hűségidő nélküli díj is plusz ha megkötöd a szerződést x év hűségidővel és az lejár de te nem kötsz újabbat x évre akkor - a többi szolgáltató gyakorlatával ellentétben akik hagyják a díjaidat változatlanul ugye mégiscsak hűséges voltál x évig - ők azonnal a hűségszerződés nélkülire emelik!!!

Ha valaki mégis kötni akar velük netes szerződést akkor az mindenképpen olvassa el még előtte az ÁSZF-jüket is Mindenért lehúznak valamivel még ha Ők a hunyók akkor is!!

A rendelkezésre állásukról csak annyit hogy a megcélzott érték 95% elég gagyi egy ilyen ''nagy'' cégtől (több mint 200e előfizető) mig a T és az UPC -nél ez 99% főleg annak a tükrében hogy a rendelkezésre állási időbe nem számít bele az előre bejelentett karbantartások miatti időkiesés. Az meg felettébb elgondolkodtató hogy éves szinten 20 órás karbantartási kiesést írtak az ÁSZF-ben akkor hogy is van ez mert szerintem 365*24-20/365*24 az nem egyenlő 95 %-al!!!!. :P

Plusz amit még érdemes tudni annak aki szerződést köt:

a csomagok garantált ÁSZF-ben rögzített kötelezően nyújtandó sebességei

Csomag Letölt(garantált/cél) Fel(garantált/cél)
    Mini >=64K/128 >=32K/32
    Midi >=64K/256 >=32K/64
    Multi >=64K/512 >=32K/128
    Maxi >=128K/768 >=32K/128
    Mega >=128K/768 >=32K/192

Tehát írhatnak ennyi meg annyi megabitet ha nekik nem kell ezt megközelítőleg sem biztosítani sőt továbbmegyek még célként is csak nevetséges értékek szerepelnek itt nézzétek meg bármelyik más szolgáltatóét sokkal korekktebb. :W

Aktív témák