-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
trisztan94 #54045 üzenetére
Viszonylag surge lenne.
-
Vertigo18
addikt
"Igazán megéri" akció a Gog-on!
Majd' az összes klasszikus Rpg egy csomagban 80% árengedménnyel...
-
Joci93
senior tag
Valaki tud Diablo 3-at 26 euró alatt?
-
maross
nagyúr
Starbound erdekel valakit? Bar még nem ertem mit esznek rajta, de egy darab elado lehet erosen olcsositva, 4 packbol.
-
twice
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet a legolcsóbban fifa 14et szerezni? Nem szeretnék régiózárassal foglalkozni, csak olyan érdekelne amit egyből tudok itthon aktiválni.
Előre is köszönöm! -
Heavyrain
őstag
válasz
trisztan94 #54040 üzenetére
-
trisztan94
őstag
A Square Enix december 20-i csomagjában ([link]) milyen játékok várhatóak kb.?
-
-
Nem igazán vagyok képben a Steamen az steam early access játékokkal, így lehet, hogy nagy hülyeség, amit kérdezek. Elég sok videót néztem a Starbound nevű sandbox játékról és tetszene is, viszont örülnék neki, ha indie játékhoz képest nem lenne ilyen "magas" az ára. Elképzelhető, hogy a közeljövőben leárazzák? Vagy ez csak felfelé fog menni, ha kijön a végleges változat?
-
Woodslave
félisten
far cry 3 5€ alatt a nuveem-en. Nemtom, lehet csak braziloknak braziloktól Brazíliában...
-
törölt tag
Csak nem csődbe fog menni a Bethesda , hogy mindenütt az ES játékok vannak leárazva ?
-
reelc
veterán
Ezt most szúrtam ki... a game.co.uk oldalon Advent naptáras akció van, minden nap más akció. Az a 20 fontos Elder Scrolls kollekció a mai akció.
-
trance89
őstag
válasz
Amershan #54023 üzenetére
jahh, valamikor 1 éve játszottam vele utoljára és akkor még volt kb 10-15 szerver akármikor léptem fel, közvetlen bf3 megjelenés után szinte kihalt de rá pár hónapjára visszaszivárogtak az emberek és ugyanolyan aktív lett mint előtte, most nem tudom milyen lehet a helyzet de biztos van még pár szerver
a mai napig nem adtak ki olyan 2. vhs játékot ami olyan játékélményt nyújtana mint a vietnam, a sima bc2 abszolút nem érdekel csak hát az is kell a dlc-hez
akkoriban steam accra regelt verzióm volt de én marha eladtam -
reelc
veterán
válasz
genndy #54024 üzenetére
Köszi az infót... én a GoTYra gondoltam, mert a CDGalaxisos linken nem láttam nyomát DLC-knek, sem a borítókon, sem a leírásban.
Ok, azt írja, hogy tartalmazza a kiegészítőket, de nem voltam biztos benne, hogy ezekre a DLC-kre is értik, vagy csak a kiegészítő lemezekre.Itt sem látom, hogy fel lenne sorolva a DLC tartalom... ha már a kiegészítő lemezeket kiírják, ezeket sem lenne nagy kaland.
-
Niczo
senior tag
London 2012: The Official Videogame 90% off €1.79
utoljára az ősolimpiával játszottam c64-en, lehet nem én vagyok a célközönség -
Heavyrain
őstag
Nem sok,de lehet,hogy valakinek pont jól jön:
Gamesplanet -10% kupon: 5YEARSPLANET
(FIFA Manager 13 így pl 2,25£)
-
Amiga + C64 Forever Bundle 2013 Plus Edition - 9.99 EUR
mod: hopp, cskamacska bal lábbal kelt fel, ebbe is bele fog kötni
-
cskamacska
addikt
Bedagadt szemmel ébredtem morcosan.rovat:
Lucent Heart rettenetesen generic koreai preteencicis-házasságkötős tucatszemét MMO-nak néz ki amit egyszer már be is zártak
Realms of Ancient War £2.99 - ingyen sem
The Elder Scrolls History Collection £19.99 (Morrowind + Oblivion + Skyrim) - _nagyon_ drágának tűnik a 10 fontos Skyrim Legendary akciójuk után
Commandos: Strike Force 0.99 € - játék gyenge és ráadásul GMG klienst használ - ingyen sem
Ultraviolence Uberpack - már megint egy vagy egyben vagy sehogy csomag GoG-tól, inkább adjanak még ingyen játékot
más:
Muve.cz-n visszajöttek az előző pár nap akciói, Maddionmax izzíthatja a Tunnelbear-t újramod: mondjuk kettő és fél órával a hsz megírása utáni OK nyomás csöppet csorbítja annak aktualitását
-
-
Egon
nagyúr
Starcraft II: HotS 6K az Auchan-ban (nem tudom online mennyi: ennyiért jó vételnek tűnt).
A vicces az, hogy a Tesco-ban valami 11 vagy 12K... -
maddionmax
senior tag
A cseh muve.cz oldalról (ami most az ünnepek alatt csak cseheknek és rosszban sántikálóknak érhető el) megvett Spec Ops: The Line nagy nehezen,de megérkezett. Ár bitang alacsony (540 Ft), fizetés csak bankkártyával, support lassú de segítőkész és ROW kulcsot küldenek, ami tartalmazza a Coop Challange Mode-ot.
Ünnepek után (és alatt is) érdemes látogatni az oldalt.
-
zone
őstag
válasz
maddionmax #54012 üzenetére
Úgy sejtem neki az új rész kellene, a code.org oldalon pedig a 4. részt adják.
-
maddionmax
senior tag
válasz
szallasi007 #54011 üzenetére
A tegnapi és a pár percel ezelőtti posztom alapján 1 órás kattintgatással ingyen megkapod Origin-re. Már ha Origin-re megfelel
Egyébként Deluxe Edition-t ad.
-
szallasi007
őstag
Kösz mindenkinek most már értem, 20$ körül nem tud valaki simcity-t?
20 fontért van de mivel nem tudom kipróbálni ezért annyit meg sajnálok érte.
-
trance89
őstag
hali
BF BC2 + Vietnam DLC-t hol lehetne a legolcsóbban beszerezni?
4000-ért van danih kollégínál de volt már ennél olcsóbb is leárazásokkor -
maddionmax
senior tag
Akik a tegnapi posztom alapján elkezdték a ~100 kérdés megfejtését, de elakadtak, azoknak egy kis segítség:
https://www.mediafire.com/folder/ir9orh4wi7cj6/Code.org%20Answers
-
reelc
veterán
Már nem tudtam szerkeszteni... ez a pakk már akciós, az ár fölé oda van írva:
Was £81.44
28/11/2013 - 14/12/2013
Vagyis tegnaptól akciós 20 Fontért ki tudja meddig.A CDGalaxisostól meg annyi félelmem van, hogy mire lemegy 10e alá az ára, lehet el is fogyik, vagy már nem lesz forgalmazható... voltak már ilyen pakkok, amik csak úgy eltűntek valamennyi idő alatt, és többet nem volt belőlük - itthon, boltban.
-
reelc
veterán
válasz
trisztan94 #54001 üzenetére
Nekem így is tetszik... de lehet rá, kedvezmény, ki tudja?
Az oldalukon lévő tartalom felsorolást összevetettem a Steammel, és ha jó látom, akkor az Oblivion nem a sima GoTY, hanem a GoTY Deluxe-ot tartalmazza, kivéve, hogy ebben nincs benne a Horse Armor Pack (lópáncél) DLC.
85 Euro most a Steamen alapáron ez az összes. Ha csinálna rá egy -75%-ot, akkor lenne kb. 800Ft-tal olcsóbb a mostani Game.co.uk-s 20 Fontnál, ami most 7150Ft körül van.Ha van amerikai rokonod, Amazonon:
Morrowind GoTY: $10
The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Deluxe: $12,50
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition [Online Game Code]: $36 - itt ez drágítaná meg. Külön-külön az alap plusz a kiegészítők még többre jönnének ki. Szóval innen sem érdemes egyben az egészet.(#54002) Crytek: Igen, a Morrowind GoTY most volt akciós, nem lehet tudni mikor lesz megint.
(#54003) djculture: Én is szeretném látni valahol 10e alatt. -
djculture
félisten
válasz
Nekem ez az álmom: [link] Majd jövőre meg is veszem ha 10 -re csökken az ára.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ennek a paknak nem hiszem bár sok idővel biztos!
De ha külön szerzed be őket sokkal olcsóbban kijössz csak figyelgetni kell az akciókat!
Morroqind Goty most volt szórva pl 1.74 euroért!
Ha türelmes vagy olcsóbban hozzájutsz ,de ha most ebben a pillanatban kell nincs olcsóbban szerintem max ha kulcsokért turkálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest