Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz dabadab #173 üzenetére

hanem?
    sorolj még!
    netbsd? elmegy a kávédarálón is, de nem is tud többet.
    openbsd? évtizedekig hazudtak a weblapjukon.
    freensd? talán... használd nyugodtan.
    linux? a linux kernel raid driverét nem sikerült úgy megírni, hogy konzisztens legyen a raid1?

egyébként igazad van, nem a windows az egyetlen létező szoftver, ott van például az exchange rotfl lol :)) nem is törték szrrá az egész világot exchange ügyben nem rég...

de beszélhetünk 393573. generációs vadászgépekről is, ahol még egy időszinkront se tudtak leprogramozni (hiperszuper csodavédett magasanfejlett katonai repülési szoftvertechnológia rotfl), és csak azért nem fürdött meg az egész banda, mert volt velük egy Extender, aminek az alaptípusa 1970-ben repült először. vagy ott van az f-35. megnéztem, 23 éve repült először, és még MINDIG NINCS KÉSZ. egy olcsó kis semmiség lesz, amit előbb vonnak ki a szolgálatból, mintsem elkészült volna. végfelhasználó bétateszteli, mint ti a windows 11-et.

és persze beszélhetnénk a szoftver helyett az emberről is... például arról a microsoftos és/vagy alvállalkozói alkalmazottról, akinek az összeomlott windowsából elvitték a főfontos kulcsokat.

a problémám az, hogyha most elkezdeném sorolni a szoftveripar hülyeségeit, évekig sorolhatnám és telefloodolhatnám a topicot. és ezért sehol nincs semmiféle felelősségre vonás.

én eljutottam odáig, hogyha egy pillanatig is komolyan venném magam, mint üzemeltető rendszergazda, elmennék kecskepásztornak valami völgybe, ahol nincs térerő se, meg áram se.

szerk: csak nagyon csendben jegyzem meg: a cloudról még nem is szóltam semmit ;]

Új hozzászólás Aktív témák