- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Mesterséges intelligencia topik
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Bitcoin topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
-
IT café
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
breezer88
tag
sziasztok!
ma kezdtem el használni egy razer basilisk v3 egeret és ami nagyon
fosfura, az a görgője..egyfelől szoftveresen lehet állítani 2 opció közül, mind a kettő full ugyanolyan
fos, semmi különbséget nem érzékelek, másfelől nem találtam olyan beállítási lehetőséget, amivel nehezíteni lehetne a görgő ellenállását és egy pici görgetéstől is képes oldalhosszakon átívelően legördülni, de ha mégis sikerül mikro görgetést végrehajtani, akkor meg csinálja ezt az idegesítő 2 egységnyit legördül 1 egységényit vissza jelenséget.. gondolom azért mert bazinagy a görgője és nem bírom visszarendezni a kezem anélkül hogy az ellentétes irányba icipicit hozzá ne érnék a görgőhöz, ami meg azért is van, mert baromi érzékeny semmi ellenállása nincsmég mellé azt sem értem, hogy mi a fenéért csinálnak ekkora gigantikus görgőt, minden amit eddig használtam sokkal kisebb volt, de mondjuk ezt benéztem, nem gondoltam rá hogy zavaró lehet, mert még az életben nem fogtam olyan egeret, aminek túl nagy a görgője
van valami ötlet a másik egér vásárlásán túl, hogy használhatóbbá tegyem ezt?
szerk: na miután elküldtem a hszt, beléptem megint az appba és újra átállítottam, de most meg is történt a változás, elsőre adta a hangot, de free módba maradt, most már jól működik tactile módban!! megmaradt az a negatívum hogy kicsit túl nagy a görgő, de még csak most kezdtem használni, hátha nem lesz rossz ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 470 G4 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.,8-16GB RAM,SSD,Szép
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest