- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Mesterséges intelligencia topik
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Bitcoin topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
-
IT café
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Üdv az uraknak!
Vettem egy ilyen alsó polcos gamer-csomagot: [link]
Egy Redragon M608 egér van benne. Mondom letesztelem, elindítottam egy játékot (Far Cry 6) és próbálgattam, főleg mert megjött az eső, beszorultam a házba. Először azt hittem, néha a játék lagol, mozgásná torpanások...De windows alatt is találkoztam a jelenséggel, mintha egy tized másodpercre kimaradna az egér, a kurzor is megáll, annak ellenére hogy mozdítom az egeret.
Lecsréltem egy full bóvli Silver Line (Lidl vagy Penny beszerzés) egérre, megszűnt minden probléma, játék sem akad.
Nem nagy veszteség ha kuka pozitívvá nyilvánítom azt az egeret, de gondoltam megkérdezem a hozzáértőbbeket, elvileg egy gamer egér, nagyobb felbontással. Nem valami beállítási gond van vele? Gyártónál driver nincs, csak a minőségibbekhez.
Érdemes nézni valami beállítást, vagy kuka?
Amúgy azért rendeltem ezt a csomagot, mert azt hittem mechanikus billentyűzet van benne. Persze, ennyiért mit vár az ember, a billentyűzet sem mechanikus.Egér is bugos, de legalább az egérpad szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 470 G4 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.,8-16GB RAM,SSD,Szép
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest