Legfrissebb anyagok
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Keresés
-
IT café
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasnac
aktív tag
Nagyon köszi, én nem telepitettem fel most és jó maradt, szóval ott rothadjon meg, az elmúlt héten csak azt kaptam hogy szarakodik a videokártyám és hogy vegyek újat... Senki nem értette meg, hogy másik egérrel jó és biztos halucinálok
Mindenesetre az első és utolsó razer egér volt amit vettem.
Ráadásul mindezt úgy hogy, még a windowst is újraraktam miatta mert nem esett le hogy a szoftvere okozhat ilyet.A pooling rate okozza ez ezer százalék csak igy most olyan mintha lenne egy alap egerem amit 20+ezerért vettem, de minek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I5-13420H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4050 6 GB 144Hz
- Xiaomi 12T Pro 5G 8/256 GB fekete
- -60% HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- AMD Ryzen7600X, AMD Radeon 7800XT, 32GB ddr5 ram, 1TB m.2 nvme SSD (garanciával, eredeti dobazaival)
- Szép állapotú Xiaomi Redmi Note 10 dual sim független
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest